Citat:
Uporabnik Dacho pravi:
Pa naj primerja med LEDi, če se že odloči, da bi ga zanimal BP TV za 450 EUR. Pannya pa ne bo dobil pod 1200 EUR. Jaz sem kak mesec nazaj gledal za pannyem, a sem potem naletel na 55" led samsunga za 630 in ni teorije, da kupim 5" manjšo tv za 2x ceno, pa čeprav gre za panny plazmo, ki bo v kratkem (žal) le še zgodovina.
Citat:
Uporabnik maki3 pravi:
Definitivno Panasonic ST60. Za ta denar daleč največ.
Točno tako, kot si zapisal. Pred dnevi sem kupoval TV. Med množico delujočih razstavljenih TVejov, mi je eden posebno padel v oči in to zaradi nekvalitetne slike. Bil je tako opevani Panasonic. Takoj sem se spomnil na tiste "alterjevce", ki tako hvalite Panasonicove plazme.Citat:
Pa kaj toliko onanirate na Panasonica. Ravno včeraj sem primerjal v BB Panasonicovo plazmo, ki je stala na sredini med Samsungovim in Sonyjevem LED-om. Pa ima ravno Panasonic najslabšo sliko, zrnato, v detajlih kockasto, na daleč pa utripa kot 30 let star CRT. Pri vseh je bil enak vir signala, torej digitalni sprejemnik. Če odmislim recimo utripanje, ki me od vsega najboj odbija od nakupa, tudi drugače ne vidim a ma nobene prednosti zakaj bi kupil Panny plazmo. Še za info, vsi tv-ji so bili 50 col in cena okol 990 EUR.
izgovor boljši sd signal v današnjih časih žal odpadeCitat:
Uporabnik mosseero pravi:
Kockanje je zaradi slabe linije. Kako pa ti veš, kako so bile linije nastavljene, da so vse enako kvalitetne? Dosedaj je na plazmah sd signal vedno lepše zgledal kot na lcdjih ali ledih.
Kar se tiče utripanja: zelo majhen del populacije ga zazna. Ti si očitno med njimi, zato plazma pač ni zate. Še dobro, da imaš alternative.