Citat:
Uporabnik Repo pravi:
A zdej imaš TeleTV?
Ja.
So me pa klical danes iz tuša pa mi je model reku da za tv nimam šans, internet pa lahko ampak samo 1/256
tako da sumim da bom primoran še naprej živeti z tele-cable
Citat:
Uporabnik Repo pravi:
A zdej imaš TeleTV?
Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
Kolokacija = centrala, na kateri ima T-2 svojo opremo. Če si več kot 3250 metrov zračne razdalje od take centrale te ne moremo priklopiti, ker je velika verjetnost, da ti ne bi delalo ali da bi bile težave.
Citat:
Uporabnik Naglfar pravi:A s tem hočeš reči, da vi strankam zagotavljate VDSL do 3 km??...
Sorry, v nasprotju z vami na Telekomu ne smem in nočem dajati podatkov o naročnikih naokoli po forumih. Se ne spodobi, pa še Nataša bi znala biti huda na nas, če bi si to špogali.Citat:
Uporabnik Naglfar pravi:
Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
Kolokacija = centrala, na kateri ima T-2 svojo opremo. Če si več kot 3250 metrov zračne razdalje od take centrale te ne moremo priklopiti, ker je velika verjetnost, da ti ne bi delalo ali da bi bile težave.
A s tem hočeš reči, da vi strankam zagotavljate VDSL do 3 km?? Ni čudno, da se potem vsak tretji osel, ki mu nekaj obljubljate, ***** na telekom.
Me prav zanima, kaj ste naredili z onim glupim Italijanom, ki živi v SLO 8400 m od centrale in ste mu vi baje obljubili VDSL.
Citat:
Uporabnik Naglfar pravi:
Koliko pa je v povprečju max bitrate na recimo 3-4 km?
OK, ti povem.Citat:
Uporabnik Naglfar pravi:
Jaz ti hočem reči, da mora firma sama dopovedat potencialni stranki, ki ji ne more zagotoviti storitev, kakšni so tehnični razlogi za to. Ljudi ne briga, oni hočejo met, poklicat pa tudi znajo še milijon drugih in jim živce pit.
Jaz ne podpiram nobenega operaterja, eno je šiht, drugo je realnost dnevne sobe. V vsakem primeru je bolje vzeti tisto, kar nudi več za manj ali enako denarja. Važno je, da je pipica odprta in dostopna.