Katerega ponudnika izbrati?

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.575
89
48
Od križišča mal naprej na desno
Po dolgem času sem spet poizvedoval ( pri Amisu), če si lahko omislim v našem koncu internet in televizijo. Danes me pokliče gospodična iz amisa in mi reče da na mojem naslovu to je možno. Do sedaj sem imel internet 2048/384 kbit/s za 30€ + televizija cc50 programov 12€ skupaj 42€., ker pa bi se rad znebil zdajšnega operaterja mi prosim predlagajte katerega ponudnika naj vzamem, ker nimam ne volje ne časa vseh pregledovati jih je pa celo morje. Vse to naj bi šlo preko tel.priključka iščem pa kompromis med ceno + kakovostjo storitve. Rabil bi internet in televizijo ( 2x tv ) hitrost povezave do max 4mbps več ne rabim in brez telefona. Ali naj se zmenim z amisom ( ima kolega že nekaj časa in je brez pripomb) ali naj pogledam za drugim. Kaj vi pravite katera bi bila optimalna rešitev? Imajo kje kakšno akcijo?
Hvala za pomoč
smile-1.gif

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.575
89
48
Optike žal ni in je tudivsaj 10let pomoje ne bo, tako da je možen priklop samo preko tel.linije ali kabla, ki ga imam zdaj, ampak z njim nisem niti malo zadovoljen (tele-cable). Poleg malo programov me moti tudi kvaliteta slike sploh v slabem vremenu. Sem pa doma 2km ven iz Kranja. Od centrale pa sem oddaljen 150-200m.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Da se uštulim in ne odpiram nove teme...
pozdrav.gif

Stari dobi za RD čarunalnik, da bo kdaj pogledal na avto.net in Salomonca. Se pravi kakih 5 ur na teden.

Kaj bi priporočali?

Je pa selo in samo telefon.

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.575
89
48
Zaradi prevelike razdalje do kolokacije, Vam ta paket trenutno ni na voljo. Vas pa pozivamo, da izpolnite standardni prijavni obrazec na katerem lahko izbirate med različnimi storitvami.

Tokle od vdsl od t2
frown-1.gif

Kaj naj bi bila KOLOKACIJA?

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Kolokacija = centrala, na kateri ima T-2 svojo opremo. Če si več kot 3250 metrov zračne razdalje od take centrale te ne moremo priklopiti, ker je velika verjetnost, da ti ne bi delalo ali da bi bile težave.

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Baje se Tele-TV pripravlja na Digitalno TV ter prenovljeno internteno ponudbo. Ne vem podrobnosti.

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.575
89
48
Tole je pa bilo hitro
smile-1.gif

ne razumem pa kako da sem preveč oddaljen od centrale, kje pa so te centrale v Kranju, ker od moje hiše pa do centra kranja dvomim da je več kot 3000m. Ali ima t2 svoje centrale ali kaj? Ne razumem ravno tega najbolje
frown-1.gif

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Napiši mi svoj točen naslov (kraj + ulico + številko + morebitno črko) na Zasebna sporočila in bom dal preveriti kako daleč si. Na področju Kranja je kar nekaj central, tudi optika je ponekod že na voljo!

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Čakte, a ni v prvem postu, v prvem stavku napisal, da Amis No-go, potem, da bi šel na Amis... Kaj zdaj? Če je tak problem, se en dan vsedi in prekliči operaterje. Al bi raje videl, da to mi naredimo?

Izpolni obrazec na SiOLu, na T2 (pa Nimdo pognjavi), Tuš, kaj ti jaz vem, koliko jih je še. Edino tako boš dobil uporabne odgovore.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Dik pravi:
Sem dal povpraševanje kar pri vseh možnih ponudnikih + Nimdo sem tudi pognjavil
smile-1.gif
Glej, kaj vse boš štel pod največ. Malo se pozanimaj o podpori, odzivnem času, suportu...