Katerega opla izbrat

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Sej če nebi golfa 5 dal k solidnemu avtu bi te še kdo resno vzel.
evil.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Ja samo opel ima avto ki se primerja z gti-jem. Sicer pa mel (kupil) nebi ne prvega ne drugega.
uf-1.gif

Nazadnje urejeno:

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Prodajam ker nujno potrebujem denar... stara "finta" kako se čimprej znebiti v kur.cu avta.
17758-icon_confused.gif

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Ma groza..clovek sploh ne more vec normalno avta kupit. Vsak me lahko "nategne", ker se ne spoznam.

Ok, zapalil sem se za 307sw, ker je strasno lep in tudi cena je dokaj ugodna (vsaj meni, glede na ostale znamke).

Gledam trenutno tega, ker imajo tudi financiranje na poloznice, kar mi zelo prav pride. Je sicer 2. lastnik, ampak glede na to, da je servisna potrjena pomoje nima veliko veze. Pa kilometrina je tudi ok.

Hvala

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
kdo pa so hendlerji? Torej ce mi eno tako podjetje proda avto, ki ima papirje zraven in mi nudi ugoden nacin placila (mesecni), kje me potem lahko okoli prinesejo?

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Saj ni nujno da je res tako kot sem jaz napisal, je pa to definitivno najbolj pogost izgovor ko se ljudje hočejo na hitro znebiti slabega avta. Je pa ta beli definitivno lepši/boljše opremljen kot pa ta ki si ga dal nazadnje in konec koncev je tudi 2k cenejši. Pojdi pogledat, vzami zraven enegega mehanika/kleparja ali pelji avto pregledat na servis, morda pa je avto v resnici čisto o.k

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
No, jaz sem pa mislil, da je bolj varno kupovat od avtohis, ker dobis ponavadi se 3 mesece garancije in staro za staro (to rabim). Pa se financiranje ti uredijo. Mi je jasno, da sem jim gre za provizije in da dobim avto malce drazje, ampak vseeno imam bolj boljsi obcutek. Ne vem pa, kako je v praksi

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Isto je mislil svakov prijatel, ko je ženi kupil pred letom, rabljenega SLK-ja, eno leto je blo kul,
prek kakimi 4imi meseci pa so jo na meji napol aretirali, ker je merkla bila vkradena v italiji.
Avtohendler je zatrjeval (avtohiša celo je bila!) da je avto bil kuplen od nemškega lastnika...
In zdaj se tožarijo gor in dol... Da takratnih 40k€ več nebo videl, mu je že jasno...

In to ni niti slučajno edini primer v mariboru oz. sloveniji.

Mesec/dva je bla velika nočna" akcija, kjer so v okolici znanega mariborskega kluba postavli patrulje,
vsega skupaj vsaj 50 policistov, in so ob kakih 2/3 začeli ustavljat vse in vsakogar kateri je vozil večji,
oz. dražji novejši avto, razni TTji, A5 ipd, je blo vse ustavljeno... Baje so za pihat dajali le redkim,
oz. vidno pijanim, predvsem so kontrolirali šasije ipd...

Nazadnje urejeno:

cat

Fizikalc
3. sep 2007
910
62
28
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Audi ima za znak 4 krogece. Kar pomeni 400.000km brez problema.
Opel ma en krogec. Pa še ta je prečrtan.

Kako mnenje imaš potem šele o VW, ki ima krogec prečrtan ... kako že ... štirikrat ?
hysterical-1.gif

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
torej preden avto kupim grem na policijo in preverim sasijo oz. avto, da vidim ce je ukraden. v primeru da se to izkaze vkaseje imam vsaj nek dokument o tem.

pa tudi mislim, da se ena hisa nebi sla tko hecat za 8k eur.

tony

Guru
23. jul 2007
9.663
1.482
113
Problem je v tem, da:
a) evidenca na netu ni nič vredna, prava je tista, ki jo imajo na schengenski meji, vendar brez vez do nje nimaš dostopa
b) postalo je moderno, da makaronar/turčin proda avto in čez par mesecev (!) prijavi krajo
c) na tako izjavo se naši modri polulajo...
uf-1.gif