katerega kitajca probat,..

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Če pri nas mogoče Asus. Drugače pa Xiaomi, mogoče MI4 model, teško zgrešiš nakup. Sem imel njihove telefone, pa jih po izdelavi teško postaviš regionalno na Kitajsko. Seveda moraš pa paziti da je orginal. Mislim da je Xiaomi takoj za jabolkom po ponarejanju.

colos

Pripravnik
12. jan 2008
494
6
18
oneplus one, samo ni ta cenovni rang - edino kamera ni na ravno na nivoju (oneplus two ne poznam)

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Ja tudi lenovo bi hil v igri...sploh point je slo garancija, servis...in lenovu še nsjbolj zaupam...probal bi tudi asusa...ostalega pa se bojim saj sem s kitajci že imel slabe izkušnje. ..
B

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Januarja sem kupil Elephone G6 (130€), dober hiter, ekran malo slabši ... barve, resolucija. Drugače dela BP še danes, slike solidne.

Kot nov je imel malenkost "na tišje" zvočnik, v hrupnem okolju si slabše slišal sogovornika. To sem rešil z novim romom, kjer so uporabniki to izboljšali. Sedaj podaril očetu.

Teden nazaj sem nabavil Ulefone Be touch2 (200€), malo večji, še bolj hiter, dober ekran z dobro resolucijo. slabost >baterija 3000mAh, mi je šla dokaj hitro v manj kot dnevu.
Prebral malo komentarje po spletu in našel nov rom, kjer so optimizirali porabo baterije. Po namestitvi zgleda boljše. Po tretjem polnjenju mi je zdržala 2 dni, par minut klicev, par urc interneta Wi-Fi in mobile .... zanekrat zelo zadovoljen s telefonom ... kako bo naprej bomo še videli
smile-1.gif

cool cool

Gledaš da je Free shipping form EU in v par dnevih pripeljejo z DHL.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.468
447
83
Podobnega Asusa (boljšega?) dobiš na mimovrste za 200€.

Ker greš s ceno očitno tudi čez, lahko pogledaš za S5 mini ali P8 lite.

Če ti pa sede windows sem v sosednji temi o poceni telefonih nalimal link do "kitajca" (v bistvu je američan) za 60£.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Ja tudi lenovo bi hil v igri...sploh point je slo garancija, servis...in lenovu še nsjbolj zaupam...probal bi tudi asusa...ostalega pa se bojim saj sem s kitajci že imel slabe izkušnje. ..
B

Moja logika je taka, da ponavadi se s telefonom zgodi itak kaj takega, kar garancija ne krije. In raje dam 1x letno 100€, kot pa pričakovati da bo telefon za 200€ preživel 2 leti. Od vseh znancev, ki se vežejo za 2 leti za telefon za mularijo, se ne spomnim enega, ki bi dejansko po dveh letih še imel tisti telefon za katerega še vedno plačuje obroke.