Katere zimske gume za min.ceno?

Katere zimske gume?

• Skupaj glasov
    39

dTi

Fizikalc
5. avg 2007
340
31
28
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ali Nokian WR, v snegu so odlične (v vsem ostalem pa manj
wink-1.gif

Imam WR G2, ampak to gumo so opisovali kot zimsko gumo, ki ji bolj paše suho kot sneg. Sicer sem (po ravnem) prišel vsepovsod v snegu, ampak tudi po suhem se mi ni zdela slaba?

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Potem je vseeno kaj kupim, Dunlop, Nokian, Fulda, Savska, Contin....itd samo, d ani naj naj cenejša, kot je to kormoran, eurotec in podobno.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Tak nekak. Drži se AMZS testov, potem pa poišči kaj dobiš po ugodni ceni. Saj se vedno najde kaj v akciji na raznih gume direkt, topolino... Pa boš dal 10€ več na gumo kot za neko neznano ime.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.384
1.250
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik dTi pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ali Nokian WR, v snegu so odlične (v vsem ostalem pa manj
wink-1.gif

Imam WR G2, ampak to gumo so opisovali kot zimsko gumo, ki ji bolj paše suho kot sneg. Sicer sem (po ravnem) prišel vsepovsod v snegu, ampak tudi po suhem se mi ni zdela slaba?

Na mojem privat avtu dela v res strm klanec brez problemov, dol tudi. Res presenečen sem ps bil v snegu nad Vredestein Snowtrac 3. Nimam pojma, kako je na suhem in v mokrem, ampak v klanec po snegu in ledu gred pa odlično. Vsaj na polotu.

Nazadnje urejeno:

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Včeraj sem bil v Gumitehni in tam ima Savske S3 185-65-15 za 47€ Kolikor sem razumel tudi ti menjaš gume vsako sezono na pogonskih kolesih.

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
- GoodYear UG7+ so sicer odlične gume, ampak obraba je porazna. Zato jih ne bom kupil več.
- Dunlopu ne zaupam več, ker sem (sicer na letnih) od 4 novih imel v dobre pol leta 3 bulaste. Prav tako kolega. Garancija je pa takac makac. Sicer sem bil z gripom dunlopa zadovoljen.
- Michelin Alpin je tudi super guma, ampak po 3-4 sezonah postane pretrda in začne razpadat. Torej ni za tiste, ki imajo gume dalj časa.
- Sedaj imam Continental 830, so far so good.

Letno delam 30.000km.
LP