Katere zimske gume za min.ceno?

Katere zimske gume?

• Skupaj glasov
    39

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Ker imam gume že precej slabe razmišljam o nakupu zimskih gum že naslednji mesec.
Kot prvo, vso leto se bom vozil na zimskih gumah, vsako jesen bom dokupil dve novi sprednji gumi, ker živim na 700 metrih in je včasih prava loterija pridit domu.
Rabim zimske gume, ki imajo minimalno obrabo.Cena med nižjimi. Nisem zahteven voznik, vozim po omejitvah, tako da ne rabim ravno najdražje gume.

http://www.ceneje.si/avto-oprema/zimske-pnevmatike/zimske-premer-13-r13#page=1&filt=3326,4195,44216&sort=ce

Nazadnje urejeno:

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Tiste, mili and wanli bodo prave zate. Čakaj na prvi dež pa poln gas čez ovinke pa sprobat. Boš naredu dost dobrega.

Nazadnje urejeno:

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.656
473
83
Tolmin
Jaz sem bil z zimsko Debico Frigo2 vedno zadovoljen
cool-1.gif

Sedaj sem prosil iste za sluzbeni Kangoo pa mi vedno turijo kaksna Savska jajca
jezen.gif

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:

Sicer pa če nimaš dnarja

NI problem gnar, ampak dat na avto, ki je vreden 400 evrov ene najboljše gume
bonk.gif
Folk k ma 25000 evrov vreden avto daje najboljše gume.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Življenje je bolj vredno od pleha
tongue-1.gif
Se strinjam, da ni treba najdražjih kupit, so lahko ene iz srednjega ranga enako dobre kot najdražje, samo ne z raznimi Wanli in Novex na cesto pozimi hodit... No, med testi boš sigurno našel kakšne dobre za ugodno ceno.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.615
4.572
113
50
Na sončni strani ALP
Poštene zimske in pa ketne v koferamu za vsak slučaj!
zmaga.gif

Se še ni zgodilo, da se ne bi pripeljal domov. Podobna višina kot tvoja...
rolleyes-1.gif

Če misliš na gumah šparat pa naredi tako kot ti je predlagal Zorroslav
stupid-1.gif

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Življenje je bolj vredno od pleha
tongue-1.gif
Se strinjam, da ni treba najdražjih kupit, so lahko ene iz srednjega ranga enako dobre kot najdražje, samo ne z raznimi Wanli in Novex na cesto pozimi hodit... No, med testi boš sigurno našel kakšne dobre za ugodno ceno.

Saj sploh ne vem, kaj sem počel, da sem dal v anketo te neznane gume.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Vzemi GY UG7+. Očetu so se super obnesle tako pozimi kot poleti (ima avto vreden manj kot 500€
wink-1.gif
). Dobre so v dežju, poleti jih pobira minimalno (zdej odvisno koliko km delaš v poletnem času). Pozimi ne bi smelo biti nikakršnih težav, če boš imel na pogonskih kolesih vsako leto nove.
Niso najcenejše, ampak so vredne vsakega centa.

Fulda so tudi ok.

Lahko pa vzameš tudi Savo ampak v dežju so res zanič. So pa tudi izredno mehke, prav tako kot Maxis in jih hitro pobira. Za pozimi super, poleti gre profil hitro v maloro.

Nazadnje urejeno:

Firing_Nukez

Pripravnik
3. mar 2010
328
0
16
Ob upoštevanju cene sem imel dobre izkušnje z BF Goodrich zimskimi gumami. Letne so bile znane po jebenem oprijemu na mokrem, pri zimskim pa teh težav v tej meri nisem opažal. Za takrat smešno nizko ceno so se izkazale nad vsemi pričakovanji.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Debica bi bila morda vredu,prav tako Kormoran , morda tudi Goodride. Je pa tako da živiš približno na isti višini kot jaz in morda bi bilo pametno razmišljat o kakšni UG7 ker je preprosto boljša od konkurence...

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Barum polaris.....jaz sem zadovoljen ker držijo dobro po mokrem...za sneg pa ne morem dosti govorit ker ga nimamo toliko.

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.574
9
38
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Poštene zimske in pa ketne v koferamu za vsak slučaj!
zmaga.gif

Se še ni zgodilo, da se ne bi pripeljal domov. Podobna višina kot tvoja...
rolleyes-1.gif

Če misliš na gumah šparat pa naredi tako kot ti je predlagal Zorroslav
stupid-1.gif

Kot je meni znano ni priporočljivo natikat verige na zimske gume.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.912
113
daj prosim zaupaj mi kaj ima vrednost gume veze z vrednostjo avta. gre za tvoje življenje in če že imaš neke pametne teorije, se zavedaj da se prej ubiješ v slabem, kot dobrem avtu. se pravi bi moralo bit ravno obratno

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.175
6.989
113
pri taščici
vprašaj softija kako je bil letos pozimi zadovoljen z gy UG7
Sicer pa letos bom moral si tudi jaz nove privoščit. Te (letne in zimske) bodo imele 100kkm za sabo!

gr69

Guru
15. dec 2009
11.647
2.692
113
še v SLO - ampak komaj
imel (sem in bom - sedaj so letne gor) tudi jaz UG7 gor - lahko samo pohvalim (in ni škoda tistih nekaj EUR več)

pa še tole - bil novembra 2007 na "short" treningu na Vranskem (v sklopu neke prireditve/predstavitve - so nam dali še malo trening za povohat) - takrat imel Leona (brez ESP!) obutega v čisto friške UG7 - folku ni bilo čisto jasno zakaj se moj avto "lepi" na podlago njihovi pa ne - celo inštruktor se je sklonil in gledal kere gume so gor
grin1.gif

pa tako kot je že bilo omenjeno - nima vrednost avta nobene veze s tem "kako drage" gume se daje gor - avto se obuje v najboljše kar se da (pa ne pravim sedaj da je GY UG7 najboljše) - in to zato, da ko (pozor: ne če - ampak ko) rabiš oprijem ga tudi imaš