katere toplice za starše?

damo

Majstr
4. sep 2007
1.024
153
63
Ojla,

starši majo 40letnico poroke, pa bi jim radi dali bon za toplice. Sta zdrava, mata pa probleme s hrbtenico, zato bi rad neke toplice, ki majo kak program terapij za to. Lokacija - posavje in bližina posavja odpade, pa ker nista ravno športnika ali pohodnika, bi blo fino, da je v bližini kaj za videt in počet.

Malo sem razmišljal o Strunjanu....

Hvala za predloge!

Nazadnje urejeno:

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Citat:
Uporabnik damo pravi:
Ojla,

starši majo 40letnico poroke, pa bi jim radi dali bon za toplice. Sta zdrava, mata pa probleme s hrbtenico, zato bi rad neke toplice, ki majo kak program terapij za to. Lokacija - posavje in bližina posavja odpade, pa ker nista ravno športnika ali pohodnika, bi blo fino, da je v bližini kaj za videt in počet.

Malo sem razmišljal o Strunjanu....

Hvala za predloge!
Z Moravci nimaš kaj za falit. Solidne terme in precej izletov lahko naredita.

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Tudi moj glas za Moravce....tam še men sede na vsake tolk cajta, ko sem čist uničem in da se zrelaksiram...pa še dobre oštarije majo okol tko da je vse skupaj super.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
za umirjeno območje so vsekakor boljša izbira Vivat, oz. umirjeno je tudi v hotel Termal.

pa še v povezavi s Termalom je spa center, kjer so možne razne terapije

damo

Majstr
4. sep 2007
1.024
153
63
Smo kupli bone za Sava hotele, tako da je izbira malo bolj široka. Predlagali jim bomo Radence ali pa Moravce.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
sicer sem že bila v radencih, samo ne vem za kaj točno je voda dobra.

za Moravce velja, da je naftna voda dobra za kožne bolezni, psihosomatske in pa za kosti. Samo vonj pa od začetka ni glih prijeten, ampak se navadiš
grin1.gif
gnojnica ali gnila jajca. press

Accord

Pripravnik
2. sep 2007
960
22
18
Voda v Termah 3000 ima vonj po nafti - itak lahko greš tudi v bazen z navadno vodo.
Radenci so primerni za kakšne kardiovaskularne zadeve, če se ne motim.

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
drago je preveč - 15 eurov karta, hamburger stane 4.50, sendvič 4.20, pivo je 2.70 itd..