Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
opa, sem mislil da jaz dost spremljam, zdej vidim da eni res nimate lajfa...cudovito samsko zivljenje pred ekranom, jeeee
pogledal sem south park, CSIje vse razen debilnega miamija, prison break, dexter, lost, heroes, one treee hill (lepi spomini na daljni beverly hills 90210, ko smo še bli mladi), nekaj stvari pa je se na on hold. enostavno se mi ne da.
Po moje da čisto nobene 100%.... Sem pa pred leti rada gledala You rang my lord, Alo Alo...pa še celo Falkenau in Ty Dober dan (družinsko gledanje,haha)....
Zadnje čase sem pa prava sovražnica slovenskih humorističnih nanizank, Naše male klinike pa še sploh ne prenašam (idiotska je!!!!) ...
Lost (vse dele do zdaj)
PrisonBreak (vse dele do zdaj)
CSI: Miami (večino delov)
Kevin Hill (celo prvo sezono ... več jih itak ni blo)
Esmeraldo (vse dele)
Rome,
Jericho,
Studio 60 on the sunset strip( skoraj vse pogledal :s ),
Prison break,
Heroes,
Dexter,
+ par tistih k sm jih kot mulc gledal, pa sm verjetno vse skor pogledal : Komisar rex, tv dober dan, fresh prince, family matters(steve urkel ) , ...
everybody hates chris
the sopranos
psych
burn notice
scrubs
my name is earl
heroes
entourage
the 4400
monk
prison break
dexter
weeds
24
criminal minds
californication
south park
joey
house md
the reaper
how i met your mother
the big bang theory
mind freak
mythbusters
bones
the real hustle
two and a half men
shark
phenomenon
K-ville
Kyle xy
Chuck
Bionic woman
Evo, pa ste me pripravili, da si še jaz bolj intenzivno ogledujem serije.
Zdaj lahko napišem, da sem v celoti pogledala
How I Met Your Mother,
The Class,
nekaj delov mi je pa še ostalo pri Rules Of Engagement,
Weeds pa gledam zdaj tretjo sezono.
Začela pa sem tudi z Arrested Development.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.