Katere police za v klet?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.117
6.943
113
pri taščici
Bled plošče in bosanke. Je pa razlika v plasteh in sestavi. Kakšna točno ne vem, Bled plošče so ponavadi debelejše in posledično bolj nosilne (bosanke so bolj podobne nekakšni šper plati zato potrebujejo bolj na gosto opore.

BohVar_alias_BOHL

Pripravnik
6. sep 2007
698
0
16
Laibah
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
KSZ
V Merkurju ravno v akciji alu (ali železne) stalaže višine 190cm, širine 40cm in dolžine 1m. Cena 25 EUR za kos v akciji. Skoraj identična (a slabša, ker se le sestavi, ta Merkurjeva je za zvijačit skupaj) v Obiju v akciji 35 EUR, redna cena kao 45 EUR. Loool.

PS: Vsaj enkrat, da sem naletel na akcijo za nekaj, kar sem potreboval.
cheer.gif

Sej o teh regalih sem jst pisu, par postov višje!
zmaga.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik BohVar_alias_BOHL pravi:Sej o teh regalih sem jst pisu, par postov višje!
zmaga.gif
Khm, sem mislil, da misliš na tiste cenejše varijante, ki se vse skupaj nekaj zibajo.

No, tele kar lepo držijo skupaj, za vijačenje pa kot si rekel. Hrbtno stran na leseno šajtrgo, potem pa še skupaj in bo
cheer.gif
.

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.782
221
63
Citat:
Uporabnik elo pravi:
cenejša varianta je "naredi si sam" sistem, kakršnega imam jaz.

lesene plošče (deske, plohi,...) položene na v lastni režiji zvarjene nosilce (kot lestev). nosilce sem zvaril iz 15x15mm pohištvenih profilov. vse skupaj drži ogromne količine kompotov in arhivskih buteljk...
raster jeklenih nosilcev je 3m.

l.p.

na kaksni razdalji imas te lojtre zlozene?

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Bosanka = Doka plošča lol, kake eni nabijate da je groza. Bosanka je vezana plošča 25 mm debeline 500 mm širine in dolžine po meri ponavadi jih režejo na 1,5 m, 2,5 m ali 2 m.