Katere In-ear slušalke?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Sem kar naročil Klipsch S4. Upam, da dostavijo normalno in da bodo kul.
smile-1.gif

Pa, da ne najdem senheiserce 2 dneva po tem, ko dobim nove.
hysterical-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Klipsche mi bos dal za probat
smile-1.gif

Prav to nisem probal.. sem pac prilozene shureve:
PA754_sml.gif

Ni bilo to to
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Eh, se bom še načakal.
Citat:
Unfortunately we are currently out of stock of the product you have ordered. However, it is on order with the manufacturer/distributor and we are expecting a delivery within 3-5 days.

Are you OK to hang on for a few days while we get stock or do you need something in a hurry?

If you need a suitable replacement straight away please let us know and we would be very happy to help you choose an alternative.

If we do not hear back from you then we will assume that you are OK to hang on for the product to come back into stock and we will despatch your order ASAP.

You will be alerted via email the day your order is ready to be despatched.

If you have any concerns or queries, please let us know.

Sincere apologies for any inconvenience caused.

iheadphones
www.iheadphones.co.uk

PO BOX 9657, West Bridgford, Nottingham, NG2 9HA

Zdej sem pa, ko otrok in si jih še bolj želim.
hysterical-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Murphy in the air.

Med naročilom je zmanjkalo robe "out of stock", potem pa so še komplet prenovili spletno stran in čist sfukali vsa naročila.
hysterical-1.gif

Danes je bilo celo poslano.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Dobil.
cheer.gif

Sem zalaufal MP3-je...kul kvaliteta, sam ni blo lih ne vem kaj... Sem dal večje čepke gor, je bila razlika kot dan in noč. Potem sem jih prav namestil notri (moraš tko pod kotom pa globoko), pa je bilo fenomenalno. Potem sem pa snel nekaj FLAC plat, pa zašpilal od Gunsov November Rain - adijo pamet kak zvok.
cool-1.gif

Zvok je opazno boljši kot pri Senheiser CX300.

Basi so močni, ..taki zelo izraziti ampak niso drdrajoči, ne preseže ostalih tonov. Srednji so super, visoki tudi. Najprej sem se ustrašil, da imajo presežek visokih tonov, ko sem vrtel en komad od Aerosmithov...potem sem isti komad zavrtel še v FLAC-u in je bilo super. Očitno čudna kvaliteta MP3-ja. Je pa res, da so imele Senheiser manjek visokih tonov in sem bil navajen na manj teh.

Čepki so zelo mehki, skoraj premehki. Da jih daš notri si moraš vzet kako sekundo časa, ker dejansko je razlika kako ji vstaviš, se splača vzeti malo časa.

Kritika bi padla na kabel, ker je preveč tanek..., se bojim da se bo precvikal hitro. Upam, da ne.

All-in-all - super so.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Super
smile-1.gif

Pod kotom? Se pravi jih.. kako naj opisem.. od zadaj -> naprej ob uhlju rines v kanal? Kako je pa s casom, kaj tiscat zacne?

Zdaj si me zrajcu, pol bom pa kupil, 2x nosil, pa v kot vrgel.. in spet sel gledat, ce obstajajo kaksne kul over-the-head bluetooth slusalice
crazy1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Če imaš majhne kanale, pomojem ni problema. Priložene so tri velikosti, jaz imam največjo notri. Najmanjša pa je baje skoraj za otroke...

Mel sem notri pol ure...nisem nič čutil. Je pa res, da sem navajen in tud spim dostkrat s čepki, ker se moja 1 uro pred mano zbudi.

Jutri bom na šihtu jih testiral...

Sem se pa spomnil še nekaj. Bojda se pri Klipsch zelo pozna burn-in. Naj bi bilo fajn pustiti špilati akih 80-100 ur, potem pa je zvok še dost boljši. Vsaj tako sem prebral na mnogih forumih.

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Se bom priključil kar tu.

Pri Applovih slušalkah mi je odpadla guma in sedaj kupujem nove. Za fitnes imam kar ene od Philipsa,ki se namestijo okoli ušesa, so ok, nisem pa nekej supr navdušen (moti me kabel).

Sedaj me zanima, kaj mi svetujete?

In-ear slušalke (baje najbolje stojijo, samo imam zelo občutljiva ušesa in ne vem, če je najboljše)?
Nove apple (malo me moti, ker mi večkrat takšne slušalke ven padejo, sploh na fitnesu in med tekom ne stojijo pri miru)?

Torej kaj mi svetujete?
Hvala!

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Jaz sem nabavil Jabra Halo... Bluetooth zadeva. Niso na ravni PX100 normalno. Niso pa spet tako slabe, da ne bi blo za poslusat. So kul, sound je zadovoljiv, si pa vsaj brez teh qurcevih kablov..

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Pa glede na to, da sem prebral, da imaš tud ti občutljiva ušesa... in-ear sploh pridejo v poštev?
Kje si nabavil? Cena?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ma jaz bi moral dat delat po meri nastavke.. Kar mi je pa spet ... ne vem.. 80€ za nastavke, 50-80€ za ene kolikor tolikor slusalke.. na koncu pa zadovoljen ne bom..

Mimovrste, okol 90 eur.. Sem jih vzel bolj za testiranje, ce mi ne bi odgovarjale bi jih vrnil. Jih imas pa na Ebayu za pol manj..

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Še kakšen drug predlog?

Sploh glede oblike? Ne vem, če bi si upal in-ear kupit...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Lahko probas ear-bud.. Yuin PK3 recimo so super..

Nabav preko mimovrste, sprobi, pa vrni ce ti ne bo kul
evil.gif

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Hvala, bom razmislil.

A še komu pa slušalke kot apple za ipod (in podobno) padajo ven med tekom/športno aktivnostjo?