Katere In-ear slušalke?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
50€ - odvisno če ti je pomembna kvaliteta zvoka ali ne. Jaz bi na tvojem mestu ostal na cx-300, še posebej če veš, da so ti pasale v uho. Najhuje je kupit slušalke za velik denar, potem pa ne grejo v uho, padajo ven, bolijo...

Še to za pomoč:

At the lowest price point we've come to enjoy the decent sound, high noise isolation of the Klipsch Image S2, which are surprisingly comfortable due to the oval cross-section ear tips.For children or people with small ear canals we recommend the Sennheiser CX300-II. At a slightly higher price, the Denon AH-C360 has a warm and lovely sound. Skullcandy makes some tasty in ear headphones; we particularly like the Titans bumpin' sound, and the wood-bodied Holua--a miniature holiday for your ears. The Etymotic ER6i sound quality is superb, and seats deep in the ear to provide the best isolation of the in ear phones mentioned thus far.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Jaz ti za 50€ prakticno nove Atomic Floyde prodam
smile-1.gif

Ce veliko poslusas elektronike, oz bass rich music so spica.. ce bos poslusas pa klasiko, so pa bolj so-so
smile-1.gif

Aja, pa se mic + remote imajo, da jih lahko na tulifonu uporabljas za prostorocni set
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Ene največkrat ponarajenih slušalk so Senheiser CX 300.
smile-1.gif
Ne bi kupoval iz nepreverjenih virov nikoli. In tudi odsvetujem..

Drugače pa Cx300 II na UK amazonu 19 funtov.
hysterical-1.gif

Avian

Pripravnik
7. sep 2007
359
0
16
Potem če bi že kdaj imel željo po In Ear si omislit sluške po meri ... Za Shure vem da se da v Widexu narest
zmaga.gif
To sm si jest tm zrihtal in je zakon ...

lp Avi

Citat:
Uporabnik MViper pravi:

Ma nikakor mi ne sedejo in-ear slusalke.. Sem sel nazaj na PX100 sennheiserce (over the ear), ce ne me vse zuli in mi vcasih celo zatece kanal.. Pa to je bili pri shurih, sennheisercah in floydih isto.. Defekten kanal jebiga
smile-1.gif

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
Sam imam scullcandy smoking buds, ki sem jih kupil za 29€. So kr okej, čeprav so priloženi čepki skoraj pretrdi, zato sam uporabljam čepke od sony ericssona, je pa zvok super (mislim basse).

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ja? Si zadovoljen?

Ker meni so napisali:

Citat:
Se opravičujem zaradi poznega odgovora.Po informacijah katere ste posredovali o tipu slušalke vam lahko povem, da direktnega nalivanja materijala na slušalko že 8 mesecev ne nalivamo več zaradi rizika poškodbe slušalke. Naredimo pa lahko odlitek po vaši meri ušesa in v ta odlitek potem vstavite vašo slušalko. Slabost tega drugega načina je, da je slušalka v ušesu precej bolj vidna.Sicer pa je cena teh vložkov 80 eur (levo+ desno).

Predlagal pa sem Sennheiser IE8, ko jih tako huronsko hvalijo po forumih. Katere slusalke pa imas? Res kaj "ven strlijo?"

Avian

Pripravnik
7. sep 2007
359
0
16
huh jest sem to delal enih 5 let nazaj in sem si dal uliti trde ulitke ...

lp Avi

terminator

Pripravnik
24. okt 2007
33
0
6
PHILIPS SHE 9850 presenetljivo dobro igrajo glede na SHURE se530 in SENNHEISER cx300.Moje izkušnje pač, poslušano pa na Sony NWZ X1060.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Saj je tudi cena kar konkretna.
smile-1.gif
Bom si še malo prebral.

Sem si premislil..., Senheiser ne pridejo v poštev več. Me je preveč stvari motilo. Prekratek kabel, prenos zvoka s kabla na slušalke, kabel se je takoj zapletel, čepki so bili malo premali in zato, prešvoh izolirali okolico...posledično tudi manj basov.

Sicer so bile super slušalke, so pa to slabosti, ki sem jih opazil.

Avian

Pripravnik
7. sep 2007
359
0
16
A si kaj gledal od Bose-a InEar slušalke ... mislim da je cena okoli 99€

lp Avi