Katere brezžične slušalke?

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Kupujem slušalke. Uporabljale se bodo predvsem za računalnikom za poslušanje glasbe in filmov. Občasno pa tudi za hi-fi napravo. Ker sem počasi naveličana vseh kablov, bom verjetno vzela brezžične. Cena naj bo bolj nižjega cenovnega razreda, pa vseeno za ta denar neka spodobna kvaliteta. Rada bi takšne, da se zunanji zvoki ne bi slišali med poslušanjem ter da se iz slušalk ravnotako ne bi zvok slišal v prostor.
Malo sem gledala in našla tole dvoje.

Philips SHC2000

SONY MDR-RF800

Kakšni komentarji, jih kdo že uporablja? Sprejemam pa tudi druge predloge, cena pa tam do 50 €.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Pa ne, da ste ostali brez besed ...
17758-icon_confused.gif

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Jaz imam te Sonyeve. Za gledanje filmov bi raje izbrala Sennheiser (Philipsa ne poznam), sicer so malo dražje, ampak ti bodo ušesa hvaležna. Od Sonyevih mi bodo odpadla ušesa, ampak Sen. za npr. 130 EUR pa tudi ne kupim več. Po treh letih (no, saj ne vem, če so tolk sploh zdržale) sem jih namreč vrgla v smeti. Prvo je crknila baterija tik izven garancije, potem sem nabavila novo in je pobralo še slušalke. Verjetno se je treba konkretno bolj stegnit pri Sen. za kvaliteto, ampak na ušesa pa zelo ugodno vplivajo.
Imajo pa nove Sen. slušalke navadne baterije in so dosti bolj prijazne za uporabo in pa tudi cenejše od starejših modelov, tako da pojdi malo na ogled, niso pa med cenejšimi, samo sluh imaš samo en.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Mogoče pa res tele nabavim. Kritike so kar pozitivne, cena je pa tudi še sprejemljiva.
smile-1.gif