Citat:
Uporabnik dune pravi:
Se mi ne da 20 strani solate brati, zato se opravičujem, če je že bilo. A imamo kak priporočeni polnilec? Rabim AA in AAA. Pa zahteva je, da lahko poljubno št. baterij filam. Da ni treba vseh štirih naenkrat noter dati.
Take da jo polniš, še refrešaš zraven da bo ja ziher. Vstaviš v tipkovnico (katera ne pokuri toliko kot ne vem kaj drugega). In zadeva se sploh ne "oglasi". Ponovno daš na polnilec in kaže da je v bistvu prazna. No nato jo še enkrat refrešaš , potem vseeno da nekaj iz sebe. Drugače pa nazivna vrednpost in refrešana so kar konkretno narazen. Polnilec pa je tisti kateri je verjetno največkrat omenjen v tej temi.Citat:
Uporabnik Zmago1 pravi:
kakšne preglavice konkretno ti lahko povzroča baterija razen tega da ti crkne nekaj prej kot Duracell,....kar itaq vse ?
To da ti steče in uniči napravo (sem imel Duracelko polno in še dve leti rok uporabe in je stekla, hvala bogu je bila še zapakirana in ne v napravi)Citat:
Uporabnik Zmago1 pravi: kakšne preglavice konkretno ti lahko povzroča baterija razen tega da ti crkne nekaj prej kot Duracell,....kar itaq vse ?
Citat:
To da ti steče in uniči napravo (sem imel Duracelko polno in še dve leti rok uporabe in je stekla, hvala bogu je bila še zapakirana in ne v napravi)
Citat:
Uporabnik Zmago1 pravi:
Citat:
To da ti steče in uniči napravo (sem imel Duracelko polno in še dve leti rok uporabe in je stekla, hvala bogu je bila še zapakirana in ne v napravi)
da ti je Duracelka stekla in to še pred pretečenim rokom uporabe ti enostavno ne verjamemstečejo tiste s kika, a še te dolgo po preteku roka in plastičen ovoj kolkor tolko zadrži tisto da ne steče v aparat,....
Citat:
Uporabnik Bajkman pravi:
Lenoba lena!
Čeprav glede na porabo ni ekonomsko smiselno za vremenske postaje in daljince uporabljati polnilnih baterij, jih jaz uporabljam zato da ne stečejo in uničijo naprave.Citat:
Uporabnik sandichamp pravi: Meni so Duracell baterije uničile že dve dragi vremenski postaji, in jih ne uporabljam več pa če mi jih daš zastonj.
kar daj par novih Duracelk na polico in počakaj, se boš kmalu pridružil nam vernikom...Citat:
Uporabnik Zmago1 pravi:
da ti je Duracelka stekla in to še pred pretečenim rokom uporabe ti enostavno ne verjamemstečejo tiste s kika, a še te dolgo po preteku roka in plastičen ovoj kolkor tolko zadrži tisto da ne steče v aparat,....
Citat:
Uporabnik Rambo013 pravi:
No baterijce prišle.
Glede na oznako BK-3MCCE (4 generacija?) pa mi lahko še kdo pove ali sem se res "nategnil" ali je to dokaj dobra zadeva. Kar sem gledal nekako cene so tam tam oz. so bile še cenejše kot drugje. Ker marsikatera višje deklarirana ima dejansko nižjo kapaciteto, ali pa jo s časom (čeprav v nerabi) izgubi.