Odvisno od toka praznenja. Pri porabnikih, ki nucajo par mA je oboje približno enako. Pri močnih porabnikih pa alkalne gladko popušijo-recimo pri 1A toku imajo litijeve 3-4x večjo kapacitetoCitat:
Uporabnik bizi pravi:
Naročil sem po paket litijevih 1.5 V AA in AAA baterij. Baje trajajo nekajkrat dlje od alkalnih in so uporabne do -40 stopinj.
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Odvisno od toka praznenja. Pri porabnikih, ki nucajo par mA je oboje približno enako. Pri močnih porabnikih pa alkalne gladko popušijo-recimo pri 1A toku imajo litijeve 3-4x večjo kapacitetoCitat:
Uporabnik bizi pravi:
Naročil sem po paket litijevih 1.5 V AA in AAA baterij. Baje trajajo nekajkrat dlje od alkalnih in so uporabne do -40 stopinj.
Še vedno so tam 30% dražje od lidlovih (8 pack za 2€), ki so po testih zelo solidne. PA tudi meni še niso spustile...Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kaj pa varta? MOL ima sedaj akcijo zbiranja nalepk in se dobijo varta baterije ceneje:
http://www.mol.si/si/vozite_z_nami/trgovine_mol/osvetlite_noc_z_mol-om/varta_izdelki/
V vremenski ne bo velike razlike, razen pri res nizkih temperaturah.Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Uporabnik bizi pravi:
Ali kaj pridobim, če dam litijevo v zunanjo enoto vremenske postaje? Reklama pravi, da tudi s fotoaparatom lahko posnameš kakih 8x toliko fotografij. Ali je to res?