Katera znamka mobitela je trenutno na vrhu?

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
@miha013: Odvisno kateri BB,.. kaj ima BB kar nima E71? Kakšno je to vprašanje? Misliš vsi BBji skupaj proti E71? Model me zanima..

Pomoje najbolši BB model.. Bold 9000 ima precej boljši ekran (480x320 vs 320x240), boljšo tipkovnico (zaradi velikosti in udobja pri tipkanju), vsaj 3x boljši zvok preko zvočnika in pa moč bližnjic na tipkovnici s katerim "pravemu uporabniku" na misel ne pride da bi šel kdaj na E71 / E72.. Pa seveda to kar so omenili zgoraj, pravi push (ki je v sodobnem svetu komuniciranja zelo priročna zadeva), tako maili kot tudi ostale notifikacije.. Tisto kar "poriva Nokia" je bol neka slaba imitacija..

Pa o navigiranju po napravi se tudi da bolje premikati z Nokio E71 ane? Tisto pritiskanje do željene ikone res povzroča prave bolečine v prstih
smile-1.gif
.. Med tem ko.. na BB napravah lepo elegantno "drsiš" po trackball / trackpad-u. Samo gotovo te prednosti niso dovolj za večino,.. tako da vam ni pomoči. Kupite E71.

Nazadnje urejeno:

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Drži, ampak pri MfE mora biti podatkovna zveza stalno vzpostavljena (kar še dodatno žre baterijo), pri BB pa ne. Sicer pa E71 raztura. :D

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Sem probal zadevo ja, na parih boljših modernih aparatih..

Ne rečem GMail na androidih deluje super, ampak Mail for Exchange pa pomoje še vedno ni primerljiv z BB (hitrost potiska in kot je Desty omenil, uporavljanje z baterijo pri potisku).

Pa da ne bom spet urejal zgornjega posta.. npr. dobra rešitev je tudi priloženi etui, ki izklopi ekran in zaklene tipkovnico ko aparat pospravimo vanj.. Ko aparat potegnemo iz etuija pa se ekran prižge, tipkovnica odklene in odpre se neprebrano sporočilo / mail. Super je tudi opozarjanje z led lučko, ki je značilna za bb naprave. Ne rečem saj ima nekaj podobnega tudi E71, ampak kaj ko mi to med tem ko je aparat v etuiju nič ne pomaga.

Nazadnje urejeno:

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Citat:
Uporabnik Southwind pravi:
Dober dan!

Zanima me, katera znamka mobilnega telefona je trenutno na vrhu? Kateri ponudi največ za svojo ceno. Zanimam se namreč za telefon do 200EUR, ki ni touchscreen, saj sem takega imel do sedaj in mi ni všeč. Do zdaj sem bil na Nokiah, kaj pa je zdaj na samem vrhu? Vem, da bo vsak hvalil svoje, vendar me zanima o vaših uporabniških izkušnjah z določenim mobitelom.

Hvala za odgovore..

Ti kupuješ telefon ali podjetje? Če kupuješ telefon, potem se ne rabiš obremenjevati z znamkami. Primerjaš model po model. Če je Nokia še ne pomeni da je slab. Lahko pa da je. In če je HTC še ne pomeni da je dober. Lahko pa da je.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Pri BB je pomembna tudi enkripcija in stisnjenost podatkov. Govorim predvsem o BES-u.

Sicer pa je že samo vprašanje in tema smešna.
Vsak naj pri sebi prvo razčisti, za kaj uporablja aparat in bo že zelo blizu temu, kateri telefon ali znamka je ZANJ najboljša.

smejko

Pripravnik
9. jan 2010
260
0
16
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Pri BB je pomembna tudi enkripcija in stisnjenost podatkov. Govorim predvsem o BES-u.

Sicer pa je že samo vprašanje in tema smešna.
Vsak naj pri sebi prvo razčisti, za kaj uporablja aparat in bo že zelo blizu temu, kateri telefon ali znamka je ZANJ najboljša.

Ni stisnjenost
smile-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Glede tega ne skrbi, je prikazovanje in stisnjenost. Veš, kje sem, vabljen :p

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Desty pravi:
Drži, ampak pri MfE mora biti podatkovna zveza stalno vzpostavljena (kar še dodatno žre baterijo), pri BB pa ne. Sicer pa E71 raztura. :D

Pri MfE ravno toliko drzi povezavo kot pri BB ... oba sta namrec PUSH, in se samo javljata, kje sta in da sta pripravljena na sprejem sporocila
smile-1.gif
...

smejko

Pripravnik
9. jan 2010
260
0
16
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Glede tega ne skrbi, je prikazovanje in stisnjenost. Veš, kje sem, vabljen :p

Ti bom raj Dr. BlackBerrya prpelov ti bo na elegantnejši način razložil
smile-1.gif

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Desty pravi:

Pri MfE ravno toliko drzi povezavo kot pri BB ... oba sta namrec PUSH, in se samo javljata, kje sta in da sta pripravljena na sprejem sporocila
smile-1.gif
...

Spet se ne morem strinjati.
grin1.gif
Pri E71 imaš lahko v MfE nastavljeno, da ti na določene intervale preverja, če je kaj nove pošte - 15 minut, pol ure, 1 ura, 4 ure..., lahko pa imaš stalno povezavo. Pri BB pa ti telefon nič sploh ne preverja, ampak mu BB BES strežniki pošljejo mail na telefon, ko le ta prispe. Seveda moraš imeti vključeno BES storitev pri svojem operaterju (ki pa stane nekaj €).

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Ej...jaz vas ne razumem več nič....menda je emšo prevelik :D

Meni na e71 lepo prihaja pošta....tista z gmaila in iz siola...ko pride se pokaže in to je to...edino naložit jo morem posebej....mislim...pride samo naslov...če sem se prav izrazil.

Ma jaz še vedno ne vem kaj bi vzel....ok...časa je še dovolj....kaj pa htc,samsung,sonyerikson....kateri model bi bil primerljiv z e71? Aja...bistvo so maili,internet,sms in garmin s pašnika (ali kaka druga navigacija z dobro pokrito slo).......v skrajni sili uporabim geopedijo.