Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Me pa nekaj zanima, kako veš, koliko vode daš not. Ker sem nekje bral da se s tem "štela" trdota. Potem pa sem spet tam, kot zdaj, ko si ne vem vzmetnice kupit, ker ne vem kakšno bi imel, jaz bi imel nekaj univerzalnega, kar je OK, pa če je trda ali mehka, mi je vseeno, se navadim spat, samo da bo zdrava za hrbtenico
To da se s količino vode uravnava trdota so velike buče. Vode se natoči toliko da je jedro poravnano z robom, trda pa postelja ne bo nikoli. kvečjemu boš imel filing da spiš na buhtlu če bo vode preveč. Oziroma v luknji če je bo premalo.
Jaz sem narocil 'rezervne dele' tukaj: http://atlanticaquabed.de/ Nekdo na prejsnji strani je pisal da ne posiljajo v SLO, kar ne drzi (vec).
Postnina 30 eur za 2 jedri za 180x220 posteljo, 2 stranici okvirja 220cm, 3 rjuhe, 12 flas regeneratorja in 2 flasi cistila. Vse skupaj s postnino krepko ceneje kot pri nas samo jedra (450 eur).
Mogoče kdo ve kakšno letveno dno je primerno za vzmetnico z žepkastim vzmetenje? Dobil sem info da mora bit med letvicami okrog 3cm. Pri mojem je 4.5cm. Bo to še ok?
Evo, zmontirano, vse paše, samo prvo noč sem se ob dveh zbudil z ozeblinami (tankal sem prehladno vodo, ca. 2 dni pa rabi da se vse skupaj ogreje na "delovnih" 27). Postelja je kot nova.
"pojahan" rob (in naknadno zmontirana "rešitev" SLO prodajalca - resen prodajalec bi v garanciji zamenjal rob):
Čez pride še prevleka debeline kot je tisto kar vidiš na robu. Lahko sicer daš potem še dodatne prevleke in podloge ampak posebne potrebe po tem pa ni. Enako kot na navadnem jogiju.
Če je voda premrzla ti 16 prevlek ne pomaga. Nisem mogel verjet dokler nisem doživel.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.