Lahko potrdim, da je slovenska postelja res, reees kvalitetna. 5 let sem spal na njihovi "top šit 160x200" vzmetnici za katero sem takrat dal 1100€ in ne morem rečt žal besede. Ne vem točno katera serija je bila, mislim da Prestige. Takrat vem da sem tisti keš odštel kar malo s cmokom v grlu, ampak že po nekaj tednih sem bil prepričan da je bila to ena najboljših investicij ever. Vse težave s hrbtom ki sem jih imel prej so čudežno izginile.
Verjetno ste to že 100x slišali, ampak dejansko na hrbtu preživiš 1/3 svojega življenja in tu res ne gre šparat.
Se je pa situacija obrnila tako da zdaj, ko sem posteljo menjaval za večjo budget ni prenesel takšnega zneska. Tako imava zdaj Ikein HÖVÅG. Je vredu, ampak s slovensko posteljo se ne more kosat.
Ima pa Ikea drugače precej zanimivo ponudbo, vse stvari razstavljen, da jih lahko sprobaš z lastno ritjo/hrbtom, pa še Izjemen, ampak res izjemen return policy, še posebej glede "jogijev". Mislim da ga lahko imaš 90 dni pa ga vrneš brez vprašanj. Mogoče vredno razmislit.