Katera trgovina z avtodeli?

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.151
237
63
Iščem trgovino z avtodeli, kjer bi enkrat letno nabavil osnovne stvari (oljni, kabinski in zračni filter, brisalce). Gledal sem Bartoga, a nima možnosti iskanja po avtomobilu (vsaj jaz jo nisem našel). Autodoc to ima, ampak ne mislim dajati 25% vrednosti izdelkov za poštnino.
Še kakšen drug predlog?

luka51

Guru
16. avg 2007
15.010
6.311
113
naročiš več filtrov in je.
Drugače pa greš do prve fizične avtodeli trgovine, rečeš kaj rabiš in dobiš. Pol pa še belega cigana špilaš pa rečeš da bi mel popust. pa reče sn že vkalkukiral prej. in je to to

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.138
7.588
113
pri taščici
Iščem trgovino z avtodeli, kjer bi enkrat letno nabavil osnovne stvari (oljni, kabinski in zračni filter, brisalce). Gledal sem Bartoga, a nima možnosti iskanja po avtomobilu (vsaj jaz jo nisem našel). Autodoc to ima, ampak ne mislim dajati 25% vrednosti izdelkov za poštnino.
Še kakšen drug predlog?
A no vec tako da je free postnina nad 110€.
Saj to pa hitro naberes. Al pa kupis za dva avta ozirina za dva servisa.
Olja se vcasih ni splacalo na AD nabavljat.

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.872
1.155
113
Evo danes montiral od Autodoca mehanizem sprednjih brisalcev za mojo V6...
Mehanizem tovarniško narobe zmontiran (ročka in motorčka obrnjena za 180°).
So šli brisalci Prvo Dol, namesto Gor.

Je bilo potrebno spremenit pozicijo ročke

panaque

Pripravnik
23. sep 2007
237
7
18
Ljubljana
Še kakšen drug predlog?
Že parkrat nabavili na motointegrator.de, vse štima, če seveda naročiš prave dele, se splača za dva servisa ali več vozil hkrati. Pri nas s popustom cene še vedno daleč nad cenami v tujini.

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.151
237
63
Nimam dveh avtov, pa tudi v kupovanju na zalogo ne vidim smisla. Do naslednjega leta bi že pozabil, kam sem kaj pospravil.:confused:
Sam menjam samo oljni, kabinski in zračni filter ter seveda olje. Olje sem naročil pri nas (4l), pa je cenejši kot recimo iz Autodoca. Samo filtri p ane nanesejo veliko, tokrat izjemoma menjam še brisalce.
Nekatere znane trgovine v moji bližini sploh nimajo spletne trgovine, ko pa prideš tja, je pa prostor za stranke 3x3, notri pa se kot stranke gnete polno privat avtomehanikov, pa čakaš kot mutav. Zato raje nakup preko spleta in dostava na dom. A četrtino cene za poštnino ne dam.
Na motointegrator.de je pa vse skupaj še ceneje, pa olje tudi. Si bom shranil to stran. Koliko pa je poštnina?