Katera toaletna voda oz. parfum za moške ?

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
26129209.jpg

Paco Rabanne - Ultrared Man

uuuhuuuuuu
grin1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ultra najhujši parfum je definitivno Bruno Banani "Time to play" Enostavno najjači parfum, ne samo meni, ampak nasploh
folk prav sprašuje kaj imaš na sebi.

Drugo mesto gre Bulgariju "Black".

Pol pa dolgo dolgo nič, pa se začnejo razni bosi pa lakoste...

Zaden dober je Armanijev Black Code, ki pa mora bit obvezno kupljen preko ebaya in šipiran sem, ker je posem drug von,
ton je isti, ampak vonj drugačen, kot da bi primerjal metin čaj in dejanski metin list.

Vse ostalo niso več parfumi ampak dišeče vodice. In kar je pod 50€ se sploh ne kupuje, ker pri parfumu šparat je isto,
kot da bi šparal (da dam isti primer) uporabljene vrečkice od čaja; nima smisla.

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Meni je všeč tut tale, sicer zlo poceni, ampak presenetljivo dobro diši:

Tom Tailor Ocean Men
8451238053186512.image.jpg

Sicer pa je tudi meni všeč Givenchy π Neo.
8451355805037776.image.jpg

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.049
3.564
113
41
Lj
Na ebay.co.uk sem malo gledal ene parfume, pa se mi napiše tole:

Unfortunately, access to this particular listing or item has been blocked due to a Paris commercial court decision that bans trade of certain authentic perfumes and cosmetic products on eBay because of French selective distribution laws. eBay is appealing this ruling but is nevertheless required to enforce it. We are blocking your viewing in an effort to comply with this court decision. Regrettably, in some cases, we may prevent users from accessing items that are not within the scope of the decision because of limitations on existing technology.

10.gif

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Hm... če uporabljaš FF, poskusi:

Tools -> Options -> Content -> Choose (pri Jezikih) -> Klikni na French (če ga imaš slučajno inštaliranega) in klikni remove.

Ali ti to drugače napiše pri vseh parfumih ali samo pri nekaterih?

Hec je v tem, da gre za odločitev sodišča na predlog skupine Moet Hennessy Louis Vuitton, ker se na eBayu ponujajo ponaredki njihovih izdelkov. Seveda pa jim gre v nos tudi to, da se da njihovo različno distribucijsko politiko zaobiti tako, da kupuješ prek ebaya, tam, kjer je pač najceneje... Temu oni rečejo illegal sales... Kar je BS za moje pojme... Ebay se je že pritožil...

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.221
1.725
113
40
Obujam...

Kako je stanje dandanes? Kaj pravijo sodelavke, bivše punce itd..?
cool-1.gif

Ima kdo Azzaro Elixir?