Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
No stvar je takšna da je sedanji kritini potekla uporabnost in bo potrebno zamenjati.
Streha je okoli 25%, teža pa tut ni neki problem.
Išče se pa poceni in dobra(best buy).
Zanima me vaše mnenje(samo za kritino) katero in zakaj?
Mi pa z Žerardom lih taku 6 leto je na strehi kuc kuc skoz je isti. Sem pa videl tudi polomije od izvajalcev. Saj itak je vsaka kritina danes ok. koliko ti žep dopušča za nakup materiala raje reskirat kak ojro več za izvajalca. Plus reference.
je že kao "protector" ali je še običajni. Če si z običajnim zadovoljen potem imaš nizke kriterije.
za glino dam tudi jaz glas creatonu raje kot Tondachu. Tondach mi je sux že zaradi tega ker ne prevzame garancije skupaj s firmo (križevci in njihov "večni" bobrovec v 90 tih)
Mi smo dali gor Metrobond ( link ), izvajalci so bili zelo OK, pripravili vse kar je potrebno, svetovali, in na koncu tudi izvedli tako kot je treba.
Po 4 letih ni videti nobenega problema s kondenzom (smo preverjali na enem delu, kjer nismo nabili desk - smoa dali samo folijo, zaradi spremembe pri zračnikih in gradnji novega dimnika), seveda mora biti dovolj veliki zračni most (mi imamo 7 cm (ker smo imali sami take štafle).
To bo lahko mogoče problem, sem pa videl kako dejansko teče v določenih obdobjih pa se v dejansko ni posušilo, in se je na lesu poznalo kondenziranje v roku cca 3 letih.
Je pa bila pločevina v 1 kosu, brez tiste pene spodaj, ampak zračni most v debelini 4 cm.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.