Katera srbska predplačniška kartica?

sad

Guru
24. avg 2007
21.168
9.801
113
Enkrat v začetku poletja gremo dol, pa ne bi rad pustil 100+ EUR na telefoniji dol. Kaj se splača vzet? Oz. kakšne so sploh možnosti?

sad

Guru
24. avg 2007
21.168
9.801
113
Hm, bom malo pregledal. Rabim pa nekaj, kar ima čim bolj enotne tarife, ker se mi ne da gledat kdo je na enem, kdo na drugem operaterju. Rabil bom tudi malo za fiksno. Najbolje bi bilo nekaj kot je izi pri nas. Cena minute enaka za vsa omrežja v državi....

sad

Guru
24. avg 2007
21.168
9.801
113
Fajn izračun, vendar žal ne morem ocenit v katero omrežje bom klical in mi ne pride v poštev. A obstaja kakšen paket kot ga ima IziMobil? Torej enotna cena v vsa omrežja.

sad

Guru
24. avg 2007
21.168
9.801
113
Fajn
smile-1.gif
. To sem rabil. Hvala. Očitno ima vsak operater tudi želeno tarifo, cene so pa po cca. 10 centov na minuto. Občutno ceneje, kot če kuriš slovensko številko....

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Enkrat v začetku poletja gremo dol, pa ne bi rad pustil 100+ EUR na telefoniji dol. Kaj se splača vzet? Oz. kakšne so sploh možnosti?

Če se ne motim vsi operterji imajo urejeno nekako tako, 200 DIN sim-ka, isto toliko je gor naloženo. MTS ima nekako najboljšo pokritosto oz. vse odvisno kje se misliš gibati. Vip je nekako bolj ugodnješi za komunikacijo znotraj istega omrežja.

Bodi pozoren na to, katere tel.št. boš največ klicaril, sicer imajo vsi kar zasoljene cene, če se kliče v drugo omrežjo, enako velja za sms-e.

Bodi pozoren, ko boš filal po trafikah, vedno počaki, v pričo prodajalca, da si prejel sms, da si uspešno napolnil, uporabljajo predvsem elektronsko polnjenje-" dopuna" Ker se je že dogajalo, da plačaš, polnitve pa od nikjer
wink-1.gif
.

Lp.