Katera prva pomoč je prava?

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
verjetno je zaradi datuma uporabe takšna cena
grims-1.gif

nowinc

Pripravnik
31. maj 2008
328
1
18
KSZ

Tema je sicer ze stara, ampak nisem nasel odogovora na internetu.

Danes sem bil na tehnicnem in je "stric" malo pogledal se prvo pomoc. Rekel je, da policajem prva pomoc ne bo vsec, ker nima datuma izdelave. Jah, kupil sem jo cca. 2 leti nazaj in sploh nisem vedel, da MORA imati datum izdelave. Je pa se zapakirana. Zanima me, ce mi lahko policaji res tezijo zaradi tega oz. moram res kupiti novo?
Ce je na ostalih pildek le nalepljen na modro skatlo, se priporocam za kaksen skeniran pildek.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Ja moj avto je tudi star 4 leta zdaj in me je opozoril, da me znajo jebat glede tega. Neverjetno, kaj si še ne bodo izmislili za kasirat.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Odpri pa poglej kaj piše na izdelkih v notranjosti do kdaj je datum veljave....na tisto se po moje lahko izgovarjaš.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Prekleti siptarji policaji. Se za umazane gate naj pisejo kazni. Neverjetno v kaj se ze vtikujejo. Ce bi zeleli povecati varnost ob morebitnih nesrecah, bi organizirali brezplacne tecaje PP po katerih bi se ti recimo izbrisala kaksna kazenska tocka oz. podobne delavnice.

Seveda je enostavneje kasirati babicam v jarisih in klijotih...

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Zakon je pa itak sfalen na večih področjih. Prvo je, da določajo rok uporabe takim stvarem, kot so povoji in gaze, drugo pa da ti lahko napiše kazen če je leto čez rok. Jebanje naroda se temu reče, podobno kot za ostalo obvezno opremo, razen trikotnika in svetlečega jopiča...

Nazadnje urejeno: