Katera mobilna aplikacija je najbolj ažurna?

krava

Majstr
5. sep 2007
3.768
403
83
www.kacnje.eu
Že od včeraj dalje ima TomTom težave s strežniki. Meni in vsem ostalim uporabnikom kolikor berem, je pobrisalo vse priljubljene, tako na aplikaciji, kot na spletu. Baje se težava rešuje. Od TomTom-a žal nisem pričakoval takega amaterstva in upam, da čimprej uredijo zadeve. Ni mi jasno zakaj tomtom nima možnosti nekega izvoza priljubljenih, da ji lahko fizično shraniš.
Ja, že nekaj dni imajo ljudje težave s svojimi priljubljenimi destinacijami. Tudi meni so izginile.
TomTom je res zanimiv. Nekaterih stvari nikakor in nikakor ne popravijo. Pa ne gre za velike spremembe.
Sam ga sicer še vedno uporabljam kot navigacijo prvega izbora.

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.636
959
113
EU
Tile pri Sygicu so očitno dokaj nezanesljivi pri lociranju cilja, sem rabil iti na 2 lokaciji in obakrat bi me napačno pripeljal na cilj; ker sem vedel kam grem, me sicer ni (ok pravi cilj ni bil tako daleč, ampak tujca pa vseeno spravi malo v zmedo):

- gostilna Livada je zares ene 250 m stran

IMG_9192.png

- hotel Bernardin, hotel je peljati po cesti za pešce za hotel (v resnici moraš iti po drugi strani, kjer dejansko je cesta za vozila, da prideš pred hotel)
IMG_9193.png

IMG_9194.jpeg

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.961
5.062
113
51
Na sončni strani ALP
Drugače pa, da ne zapelješ v prepad (ali morje), slediš tudi tablam, ki te usmerjajo na pravo pot?!

Kia me je zadnjič vodila v Slovenski Bistrici na čisto neko X lokacijo pri vpisanem naslovu, vzporedno pa sem imal zagnan Sygic kateri pa me je pripeljal točno pred vrata....

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.636
959
113
EU
Glede na to, da sem zgoraj podal slikovne dokaze, torej ne pišem nekaj na pamet in ne moreš sedaj kar uleteti z argumentom vožnje v morje. To sta dve dokaj znane lokacije, kjer bi me pripeljal "ne pred vrata". In ni to prvič/drugič, ko se mi je to zgodilo pri Sygicu. Medtem ko recimo Google Maps s temi lokacijami nima težav. Smo pa leta 2026 in ne govorimo o nekih obskurnih lokacijah.

Še vedno pa nisi povedal, kaj tebi pokaže, da bi lahko preveril, ali imam samo jaz te težave?:zavijazocmi:

• Všeč mi je
Reactions: Alesss

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.961
5.062
113
51
Na sončni strani ALP
Če želiš ti pokazem napake drugih navigacij vključno z tvojim opevanim guglmaps. V čem je problem? Zaradi tega ne bom razglašal guglmaps kot katastrofalni polizdelek. Nobena navigacija ni 100% tudi v letu 2026. Če si našel napako, jo sporočiš naprej, da popravijo.

Vedno pred potovanjem doma preverim pot in končno destinacijo, da se izognem "morju in prepadu".

In, ja. Tudi moj Sygic pokaže tvojo pot. Čudna reč, mar ne...