Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Note 10"
cca 400€
zirhtaš?
Na Bolhi jih imaš cel kup.
Tudi ceneje.
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Note 10"
cca 400€
zirhtaš?
Citat:
Uporabnik bonzo pravi:
Sem pa v iskanju urejevalnika besedil ki bi podpiral Word...
Citat:
Uporabnik bonzo pravi:
Dobra izbira,jaz zlo zadovoljen,S-Pen res uporaben... Sem pa v iskanju urejevalnika besedil ki bi podpiral Word...
Ja odvisno koliko je dal zanj?Citat:
Uporabnik titov pravi:
Pametno, 200€ več pa tudi ni vreden tf.
Citat:
Uporabnik djpiky pravi:
Če bi imel Note boljšo resolucijo bi bil top izbira. Ampak ga pri tem žal zelo potolče TF700. Zaradi slednjega sem tudi vzel asusa. Se je pa treba zavedati da je nakup pogojen predvsem z razlogom uporabe. Jaz "potrebujem" tablico predvsem za branje, kjer je resolucija izrednega pomena, medtem ko zapiskov si pa res ne delam na tablici.
Naj še povem nekaj besed o TF700. Bolje sede v roko kot večina tablic, potolčejo ga predvsem 7inčne tablice. Kljub boljšim procesorjem je originalen rom KATASTROFA, in se pri tablici za 500€ ne sme zatikati. Posledično sem izgubil garancijo 1 uro po nakupu le te. Romi se najdejo na XDA. Nevem zakaj ampak zvočnik se mi zdi izredno tih. Pohvaliti je treba odličen zaslon, ki z možnostjo super IPS+ sveti nenormalno močno. Odsev je kot pri vse tablicah moteč in to zelo. Na tem mestu sprašujem, ali obstaja mat zaslon na kakšni tablici?
Zagon tablice je dolg cca. 45s. Kamera odlična, ampak spet zgledaš butasto če slikaš s tem ciglom. Polnjenje izredno hitro napram tablicam ki se polnijo preko USB. Folk na xda organizira peticijo, katero bodo poslali asusu, da odpre kodo za TF700, ker je v sami tablici zelo dober hardware in jo hočejo zoptimizirati do konca. Glede docka ne znam napisati nič, ker ga ne uporabljam.
Na kratko:
-originalen rom obupen
-zvočnik tih (mono)
-Dolg zagon
+Odličen ekran
+dober hardware
+hitro polnjenje
+dock?
Citat:
Uporabnik bvader pravi:
Kar se HW-ja tiče je tudi moj Tf201 OK, ampak SW je pa res v k****, na momente trokira da me prime da bi ga kar prodal