Katera krema za roke...

Chipmunk

Pripravnik
30. jun 2008
366
0
16
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
Tale je odlična.

Kok pa pride?

20 eur je 150 ml, 14 eur pa 30 ml
smile-1.gif

Meni je ta zakon.

Gustl

Pripravnik
5. sep 2007
252
0
16
Tole se bo slišalo kot zafrkancija, ampak je baje najboljša krema Vetaseptal ki se sicer uporablja v veterini
cool-1.gif

Je pa to informacija iz druge roke, od kolegice, ki je imela stalne težave z razpokano kožo in je pred tem sprobala vse mogoče.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
Tale je odlična.

Meni je Loccitanova krema brezvezna. Popolnoma nobenega učinka, ko si umiješ roke imaš spet čisto suho kožo, tko da jo jst odsvetujem. Sploh pa se mi zdi škoda dat 20 eur za kremo za roke, ker je toliko boljših krem, ki stanejo 10x manj. Loccitane je itak popolnoma precenjen kar se mene tiče.
Uporabljam Scheller Calendula ali Garnier Repair. Obe sta zelo ugodni in delata čudeže. Čez noč zginejpo vsi znaki izpostavljanja mrazu.

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Scheller Calendula.
Razni L'Occitani, 48, Neutrogene ipd. mi niso prav nič pomagale.
Glede E. Arden - v zadnjem času se preko neta dobi zelo ugodno njhove izdelke, precej bolj kot v trgovinah in med njimi je tudi ta krema.

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Jaz uporabljam hranilno-zaščitna krema za roke Amai Hand, ki kožo ščiti in obnavlja. Krema je super!

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
kupiš tako z največ loja, da ti podmazuje roke. Kako bo na koncu dišalo pa odloča cena...tudi faktor 5. Osnova je seveda povsod v 99 % ista.

Pa ko si jih namažeš, si jih daj 2 x zaporedoma..prvič ti jo vpije (ker je suha koža) čez 5 minut daj še en sloj..ki te bo pa ščitil (spoh ko greš ven na mrzel zrak)...obvezno nosi rokavice, pa doma znižaj temp. zraka v prostorih, ker povišana temperatura (nažgani radiatorji) še dodatno sušijo zrak v prostoru ter seveda tvoje roke...seveda je tudi razmislek o nakupu vlažinika precej na mestu.

Saj povsem v redu itak ne bo...lahko pa se malo lajša zadeve.

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Tudi jaz uporabljam že nekaj časa vlažilno kremo Amai Hand. Krema ohranja ravnovesje vlage v koži, jo neguje in ji vrača mehkobo. Je lepo mazljiva, hitro se vpije in ne pušča mastnih sledi. Meni zelo ustreza in je res vrhunska krema. Toplo priporočam.

getrag

Pripravnik
5. nov 2010
262
0
16
50
jas dosti delam s topili in mam včasih suhe roke ko poper.najbolj mi pomaga 48, ektravaganja pa pulitol.vse so kul samo ekstravaganja ni tak masna in je super za sproti.doma pa kar pride od tega trojega
pa ko fseka zima pa členki popokajo na mrazu tudi ni boljše.eni hvalijo eucerin jas sem to probo kaki teden ali dva in ej isto kot če bi si roke polival z vodo

krengorenc

Pripravnik
12. jul 2011
136
0
16
Ja, kar nekaj ljudi ti je svetovalo Neutrogeno! Jaz jo uporabljam kadar imamres uničeno kožo zaradi kakšnega dela z kemikalijami-čistili, na vrtu, veje,...
Sicer vsak dan uporabljam AMAI aloe vera- ki ima dovolj vlage pa še vpije se relativno hitro, da ne pušča mastnih madežev vsepovsod. Seveda ni nujno , da bi bila všeč tudi tebi. Poskusi, dobi se v vseh trgovinah pa še cene je ugodne ! (najbolj v Sparu )