Katera krema za roke...

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.333
15
38
...je po vaših izkušnjah najboljša? Sam imam namreč še v posebej v zimskem času velike probleme s suhimi rokami, saj mi te spokajo kot "izsušena zemlja". Mažem si jih zvečer pred spanjem, pa zjutraj in med dnevom po umivanju rok, vendar brez pravega učinka. Sprobal sem že XY krem, ampak tiste "taprave" pa še nisem našel. A ima kdo kakšen nasvet, s čim si naj namažem roke, da bodo le-te "normalne".

hvala

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.333
15
38
jep

neutrogena-hand-cream.jpg

in

org_neutrogena_fast_absorbing_hand_cream_152373.jpg

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Js mam tud ful suhe roke. Sem pa v sluzbi dobila kremo dr. Schellerja z arganovim oljem (anti-age varianta, ker ima Q10+). Taka rdece-siva je. No z njo sem pa zadovoljna. Aja pa mogoce probaj 1x na teden pred spanjem namazat roke prav z vazelinom (ga dobis v dmu od balee za malo cez euro)...

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
lej najboljsa je tale, od vseh uvozenih zadev, razen ce se mazes s tjulnovim spehom... edina velika slaba stran je, da je mastna! Premastna in je jaz ne prebavljam.

Ilirija_zaitna_krema_za_rokeml.jpg

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
svetujem tole

Ilirija_zaitna_krema_za_rokeml.jpg

ali tole, ki jo kolegica uporablja, ker ima tako suhe roke, da so že kar bele razpoke

bepanthen_mazilo.jpg

dodaten nasvet: ni važno kero kremo za roke, lahko eno najcenejšo, zvečer namažeš na debelo in daš gor rokavice ter greš spat
grin1.gif
preverjeno deluje

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Hojla!

Dr. Scheller krema z ognjičem (Calendula). Ful pomaga, ful lepo diši (vsaj meni
cool-1.gif

Če pa imaš viška denarja, pa lahko v boljših drogerijah (Limoni, Douglas,...) ali v kakem Duty Free Shopu oz. travel shopu poiščeš od Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant. Izdelana je na bazi različnih želišč (mislim da več kot 30) in medu, ima en poseben vonj, ki marsikomu gre v nos
grin1.gif
, pomaga pa ful.

Lep pozdrav, pa
roza.gif
!

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Garnier Handrepair. Si 30x dnevno umijem roke in imam do krvi včasih razžrte. 2x namažem pa so kot nove.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Tole imaš lahko še za hemeroide!
evil.gif
Potem pa še za po obrazu, kajne?
Citat:
Uporabnik Supergirl pravi:
Dr. Scheller krema z ognjičem (Calendula). Ful pomaga, ful lepo diši (vsaj meni
cool-1.gif
Kremo z ognjičem in DM-ovo blagovno znamko dobiš za dokaj dobro ceno seveda v DM-u. Res je, da ne peče, ko si namažeš res suhe roke.
Povsem drugačne izkušnje imam s kremo 48. Ko si z njo namažem suhe roke, mi le-te žarijo, kot bi jih dal za 10 sekund v odprti ogenj. Za popizdit. Pa še mastna je preveč in ti potem vse iz rok leti, ali pa puščaš tiste nagravžne odtise.