Katera država?

I

Izbrisan uporabnik #488

Jap, zaradi Slovenije ne gre
smile-1.gif

Smo to že ugotavljali na forumu.

Ko pa izbereš Finsko pa ti jih potem nameče in lahko v meniju prestavljaš. Ampak meni izbor na Slovenija ustreza.

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Jap, zaradi Slovenije ne gre
smile-1.gif

Smo to že ugotavljali na forumu.

Ko pa izbereš Finsko pa ti jih potem nameče in lahko v meniju prestavljaš. Ampak meni izbor na Slovenija ustreza.

Izbira države nima nobenega vpliva na to, da lahko sortiraš programe, ampak vklopljena funkcija ''samodejno oštevilčevanje'' pred začetkom iskanja programov.
Ponovno zaženi iskanje, pa tokrat odstrani kljukico pri ''samodejno oštevilčevanje'', potem pa boš lahko z zeleno tipko prestavljal programe...

I

Izbrisan uporabnik #488

Žal ne najdem več na forumu ko smo o tem debatirali in testirali.
Pri meni na LGju na izrbrani državi Slovenija ni šans, da tudi če odstraniš samodejno oštevilčevanje, spreminjaš pozicije programov.

V meniju preprosto ni gumba za premakni.

Se pa ta pojavi takoj, ko menjaš državo.

Ne vem točno kdaj smo o tem debatirali.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.304
18
38
MB
Jaz sem pravkar zgubil živce pri svakinji, kateri sem želel nastaviti programe na Philipsu. Naredim prvi sort programov (ne vem več katero državo sem izbral) in mi je pri dosti kanalih dalo zraven črko N? Teh kanalov nisem mogel gledati, čeprav so v vsaki osnovni shemi. Kaj sploh ta N pomeni? Potem sem dal ponovno iskanje in državo finska, pa mi dosti kanalov sploh ne najde ??? Sem dal na Francijo pa mi je našlo samo analogne kanale
confused-1.gif

Dajte mi svetovati glede Philipsa, katerega nikakor ne morem nastaviti. Operater je Telemach

Hvala

I

Izbrisan uporabnik #488

Vem samo to, da ima Philips solidno podporo po telefonu, da sem enkrat klical ravno za TV pri babici, ker nisem našel kako se spremeni država (nekaj je bilo norega v meniju). Potem sem dal na Finsko in je našlo vse programe (Telemach, pcmcia kartica).

Kaj pa N pomeni pa ne vem, v navodilih ni nič? Mogoče nimaš kaj aktivirano.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Meni so rekli (sicer ni philips), da v kolikor kartica ni bila v tv-ju vec kot en mesec - zablokira. Nekaj v zvezi samodejnimi posodobitvami. Resitev: prizges tv vstavis kartico v rezo in pustis cca 15 do 30 minut. Se kao samodejno ponastavi. Drzave pa (zopet) kao niti ni pomembno, a najbolj na : druge drzave.

B81

22. jul 2007
36.790
10.392
113
Nič, enako Telemach in Philips. Programe nastavil sam, trajalo kakih 15 minut, prestavljanje programov je kar zamudno opravilo, vendar gre. Še vedno so tako, kot sem jih prvič nastavil. Država je Slovenija, kakor sem enkrat videl v nastavitvah, ni mi jasno, kake probleme imate. (PFL5406H/12)