Katera država?

Lorus

Pripravnik
3. sep 2007
410
0
16
ljubljana
Katero državo je potrebno izbrati, da se dobi kompleten izbor programov kablske TV?

TV: LG
operater: Elektro Turnšek (Amis?)

Lorus

Pripravnik
3. sep 2007
410
0
16
ljubljana
Nimam ... To so mi že predlagal pa je ni na seznamu ...
frown-1.gif

22. jul 2007
13.397
1.652
113
124
Citat:
Uporabnik Lorus pravi:
Katero državo je potrebno izbrati, da se dobi kompleten izbor programov kablske TV?

operater: Elektro Turnšek (Amis?) [/quote
mislim da ti izbira države ne bo pomagala kaj dosti,
boš moral ročno poiskati programe

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Citat:
Uporabnik Lorus pravi:

mislim da ti izbira države ne bo pomagala kaj dosti,
boš moral ročno poiskati programe

LG ima še vedno tako zanič sistem? Hujši je samo še Philips, ki išče programe več kot 1 uro
bonk.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Lorus pravi:

Jaz imam na LGju izbrano kar Slovenija in najde vse, vendar pa potem ne moreš spreminjati vrstnega reda programov. Meni sicer default raporeditev ustreza, ker so lepo slovenski na začetku, enako kot na digitalnih sprejemnikih.

Sicer pa Finska, Nemčija...

bpfc

Majstr
12. sep 2008
1.901
55
63
Citat:
Uporabnik Lorus pravi:
Niti Nemčija niti brez države mi ne najde vč kot 26 digitalnih in 39 analognih ...

Nimam idej ...
Pokliči operaterja in zahtevaj, da ti izmeri ( in isprinta) jakost signala vseh kanalov na tvojem vhodu. Domnevam, da ti ne lovi kanalov na višjih frekvencah. Dvomim, da je kaj narobej s televizorjem.

Lorus

Pripravnik
3. sep 2007
410
0
16
ljubljana
Hvala vsem za predloge!

Napaka je res v kablovju v hiši ...

Problem je, ker na drugi vtičnici v hiši imam vse BP, tukaj kjer je pa ta TV pa ne ...

Požre mi 60-80% signala.

Jutri pregledam na podstrehi kje je slab stik, ker očitno nekje izgubljam preveč ali pa je kje kak slab kabel ...

Žal nisem jaz vlekel tega in ne poznam v potankosti obstoječega kablovaja, na srečo ga ni veliko :D

Drugače pa ja ... Pri LG izbereš kar SLO pa ti najde in jaz lahko spreminjam vrstni red programov in si jih razporejam kakor želim (LG 42LM340S)

Še enkrat hvala vsem za ideje in predloge ... Jutri pa pregled antenskega kablovja ...

Frenckie

Pripravnik
20. jun 2011
638
3
18
Ja kar dobro poglej kablovje na podstrešju. Izolacija tega kablovja je zelo dobra hrana nekaterih glodalcev.
Sem tega kar precej videl v dolgoletnem obdobju, ko sem se ukvarjal z antenskimi instalacijami.
Lahko je tudi kaj drugega . Boš videl pri pregledu.

Lorus

Pripravnik
3. sep 2007
410
0
16
ljubljana
No pregled je pokazal to, da je bil na kretnici slab kontak na žili in opletu ...

Po ponovnem previjačenju vse deluje ... BRILJANTNO :D

Tako da ... Ostala je država SLO in imam vse programe kot sem jih želel sam nivo kvalitete signala sem moral popraviti :D

Matjaz1974

Fizikalc
10. okt 2007
1.734
33
48
50
Nekje po sloveniji
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Lorus pravi:

Jaz imam na LGju izbrano kar Slovenija in najde vse, vendar pa potem ne moreš spreminjati vrstnega reda programov. Meni sicer default raporeditev ustreza, ker so lepo slovenski na začetku, enako kot na digitalnih sprejemnikih.

Sicer pa Finska, Nemčija...
A zaradi nastavitve Slovenija ne moreš nastavljat vrstnega reda programov? Mene je to dolgo živciralo, pa mi na kraj pameti padlo, da bi to lahko bil vzrok.
Hvala za namig, grem takoj spremenit...