Citat:
Uporabnik Lorus pravi:
Katero državo je potrebno izbrati, da se dobi kompleten izbor programov kablske TV?
TV: LG
operater: Elektro Turnšek (Amis?) [/quote
mislim da ti izbira države ne bo pomagala kaj dosti,
boš moral ročno poiskati programe
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
mislim da ti izbira države ne bo pomagala kaj dosti,Citat:
Uporabnik Lorus pravi:
Katero državo je potrebno izbrati, da se dobi kompleten izbor programov kablske TV?
operater: Elektro Turnšek (Amis?)
boš moral ročno poiskati programe
Citat:
Uporabnik Lorus pravi:
Pokliči operaterja in zahtevaj, da ti izmeri ( in isprinta) jakost signala vseh kanalov na tvojem vhodu. Domnevam, da ti ne lovi kanalov na višjih frekvencah. Dvomim, da je kaj narobej s televizorjem.Citat:
Uporabnik Lorus pravi:
Niti Nemčija niti brez države mi ne najde vč kot 26 digitalnih in 39 analognih ...
Nimam idej ...
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
probaj s finsko
A zaradi nastavitve Slovenija ne moreš nastavljat vrstnega reda programov? Mene je to dolgo živciralo, pa mi na kraj pameti padlo, da bi to lahko bil vzrok.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Lorus pravi:
Jaz imam na LGju izbrano kar Slovenija in najde vse, vendar pa potem ne moreš spreminjati vrstnega reda programov. Meni sicer default raporeditev ustreza, ker so lepo slovenski na začetku, enako kot na digitalnih sprejemnikih.
Sicer pa Finska, Nemčija...