Kater Smartphone in kater prog. za avtonavigacij

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Kot je že napisal Wewatchingyou, Nokia ni Android telefon, kacajdr pa sprašuje za Android telefon, torej Nokia odpade. Kot, da bi nekdo spraševal, katerega Mercedesa kupit, pa bi mu odgovorili BMW 530 je zelo dober
rolleyes-1.gif

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Glede zaslona pa sem dobil občutek, da so tukaj gor vsi pisal bolj na pamet. Naj kdo prilepi link kjer se vidi, da ima nokia res tolk boljši ekran na soncu;)
Glede zaslona Lumie 920 lahko jaz potrdim, da je na soncu berljivost brez težav. Še celo v nastavitvah je opcija, za dodatno izboljšavo vidnosti na soncu. Definitivno eden izmed boljših na trgu.
Glede navigacije bi lahko rekel podobno kot za zaslon.

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Vprasanje, zakaj je napisal android telefon. Mogoce android povezuje s smart telefonom, nekako tako kot se je sound blaster reklo vsem zvocnim karticam. Telefon, ki ga ima vpisanega v svojem profilu je Nokia, tako da mogoce android ni tako nujen, ker bi ga bil navajen.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.238
7.042
113
Vasi so še vedno najbolj pokrite v monolitu, mesta pa so mogoče drugje še celo bolje....

22. jul 2007
13.573
1.757
113
124
Citat:
Uporabnik slvn pravi:
Vprasanje, zakaj je napisal android telefon. Mogoce android povezuje s smart telefonom, nekako tako kot se je sound blaster reklo vsem zvocnim karticam. Telefon, ki ga ima vpisanega v svojem profilu je Nokia, tako da mogoce android ni tako nujen, ker bi ga bil navajen.
no si videl

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Nisem
wink-1.gif

To je pogosta zmota, da ljudje pac enacijo android s smart telefonom ali celo s telefonom, ki ima touch. Tudi v naslovu ni bil android omenjen.

Ker kot kaze res zeli android, potem lumia ne bo zanj, bi pa bila tudi po mojem mnenju najboljsa izbira, zaradi boljsega zaslona in ze vkljucenega softwarea.