Katarina Čas naga?

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.797
113
Citat:
Uporabnik Dare1 pravi:
Danny Collins
http://www.imdb.com/title/tt1772288/

torej spet se je bilo potrebno slečt? ajajaja
bonk.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.797
113
zdaj si je nogo zlomla v srbiji, snema ZF film s srbi. Malo spet sumim da bo potrebno kak jošk pokazat.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Seveda se v slovenskih kao umetniških (ker zaslužek ni važen) filmih ni še nihče slekel? Nihče pokazal mlečne žleze? Pa eni imate res betice še v srednjem veku nekje.

mihagr

Pripravnik
25. avg 2007
394
23
18
Ljubljana
Ja, ja, res je betice v srednjem veku. ali pa so vsi stari trinajst let.
Da jih malo podučimo
Maškarada, Petelinji zajtrk, V leru, pa seveda v nadaljevanki Dekameron, poizkus »legalizacije« domače spolnosti

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
In? So ti filmi kakšni umetniški presežek, da se jih jemlje za primerjavo? Saj to je logično, da se sex prodaja in zato tudi je v teh filmih, z jasnim namenom.

In enako se slači katarinca, pač je iz balkana in ni Goran Višnjič, da bi imela talent, pa se pač slači in igra dumb blonde.

mihagr

Pripravnik
25. avg 2007
394
23
18
Ljubljana
Tudi prejšni posti o Katarini Č. niso govorili o umetniških presežkih, ampak samo o goloti takšni in drugačni (igralkah) na filmih.
In moj odgovor se je nanašal samo na ta del.
In na koncu še to! Ja, Dekameron je daleč večji umetniški presežek kot marsikateri film omenjen v prejšnih postih. V Dekameronu nastopa kar lepo število priznanih slovenskih gledaliških umetnikov in z malo patriotizma v sebi, si boš to priznal.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.797
113
v collinu vtisti sceni igra spet eno trapasto vzhodno evropsko avšo, ki ne zna angleško. Res ne štekam zakaj silijo sploh takšne like v sam film. Pa v real lifu bi si tak collins omisli eno 25 topšit raketo. IMHO.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
ksz.

[cenzura] ampak to glupo razmišljanje in nevoščljivost folka se pa pri nas pozna res popolnoma na vseh področjih. Ena od naših igralk, beri Katarina, dobiva malce vidnejše vloge v filmski industriji in namesto, da bi bil folk vesel zanjo se tukaj prepucavate že xy strani, da itak če se pa sleče, pa da kakšne neumne vloge so to pa ne vem kaj še vse. Pač dobiva vloge, očitno ji relativno dobro uspeva igralska kariera zadnja leta,...jaz ne vem kje vidite problem. Osebno lahko samo rečem, bravo Katarina, nadaljuj v tej smeri in veliko uspeha še naprej. Meni je ženska že od nekdaj zelo simpatična in videti skulirana, osebno je žal ne poznam, niti nimam potrebe. Mi je pa všeč, da ji gre dobro, in da še na kakšni tuji sceni vidimo naše igralce ali kulturnike kakorkoli obrnete. Ampak seveda, slovenceljni vedno iščete slabo v "dobrem". To pa obvladate, svaka čast.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.797
113
kolega, mene pač tak uspeh ne gane preveč. Drugače pa seveda naj deklina dela kaj če. Jaz itak nimam nič od tega. Če je naga al pa oblečena. Priokus pa ostane. Ko ima intervjuje naj jo en direktno vpraša, če vlogo dobi zato ker se sleče al zato ker je dobra igralka.

Hecno je recimo bilo tudo v nedeljo, vemo da je Mazejeva carica na kvadrat, a Na F1 je paradirala Vonnova. Tako to gre.

Nazadnje urejeno:

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Saj tudi mene ne gane kaj preveč, ji pa privoščim uspeh, zakaj pa ne?
In zakaj bi iskal slabo v tem? Ne vem od kje ideja, da se vloge dobijo izključno preko golote...konec koncev..v svetovnem merilu je tovrstnih postav in simpatičnih deklin na deset tisoče, niti ni več ravno rosno mlada tale naša Katarinca, tako da tudi če je golota ali bilokaj, nekaj mora vendarle že pokazati in biti ob pravem času na pravem mestu pa še marsikaj. Skratka osebno se mi zdijo debate v smislu, valda, da se sleče povsem neumstne. Konec koncev, je v 80% filmov notri vedno zajeta golota, torej kje je problem?

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.797
113
Točno to je problem, ne vem zakaj jo silijo, ker je na 10000 bolj hudih bab ki se slečejo
evil.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Točno to je problem, ne vem zakaj jo silijo, ker je na 10000 bolj hudih bab ki se slečejo
evil.gif
Se tud druge slečejo, ampak ne zastonj.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Ja no očitno odgovornim dejansko sede njen stil igranja. Zato pa pravim, da mogoče pa dejansko v očeh nekaterih ima ravno pravi profil in da povsem zasluženo dobi in odigra vloge, ki jih ima. Moti me pač da ljudje vedno samo negativo iščejo, ne da je karkoli pač enostavno in direkt zasluženo.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
kolega, mene pač tak uspeh ne gane preveč. Drugače pa seveda naj deklina dela kaj če. Jaz itak nimam nič od tega. Če je naga al pa oblečena. Priokus pa ostane. Ko ima intervjuje naj jo en direktno vpraša, če vlogo dobi zato ker se sleče al zato ker je dobra igralka.

Scenarij je pač tak, da predvideva nekaj golote. Sex pač prodaja stvari, med drugim tudi filme.
Eni kranjski janezi pa to smatrajo kot nekakšno goljufanje in ne vem kaj. V holivudu je NI babe, ki se ne bi slekla v takem filmu.
Zakaj je golota tak tabo, filmi posnemajo life in seks je del tega. Razen če ni del tvojega življenja, da ti je to taka tabu zadeva.