Katarina Čas naga?

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Včeraj gledal 3-urno različico. Beden film, Leo naj se ne čudi, da še nima oskarja. Slovenija pa v filmu predstavljena kot dežela lajdr, bravo.

Film je odličen in pokaže bizarnost obravnavane teme in hitrega bogatunstva. Da pa je slovenija še samo to kar so prikazali je pa itak jasno.

motofrik

Majstr
24. dec 2009
2.987
356
83
tam ko se terc po tori rola
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Včeraj gledal 3-urno različico. Beden film, Leo naj se ne čudi, da še nima oskarja. Slovenija pa v filmu predstavljena kot dežela lajdr, bravo.

Film je odličen in pokaže bizarnost obravnavane teme in hitrega bogatunstva. Da pa je slovenija še samo to kar so prikazali je pa itak jasno.
Aja... če si ga gledal s tem namenom... 99% na Alterju nas je ta film pogledalo zaradi Katarinine kosmatinke, ki pa je sploh ni bilo...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
No, malo me je sicer sram, ampak, jaz ko sem gledal film, sem zvedel 1 minuto pred predstavo češ da je katarina noter. Tam pa ko je bila naga, pa sem mislil da je ona druga, je tolk hitro švignila lula.. Tako da, ja, nisem gledal s tem namenom da vidim katarino. Alter Drkači pa, ki bodo 3 ure gledali sam da vidijo katarino..je pa to to.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:

Aja... če si ga gledal s tem namenom... 99% na Alterju nas je ta film pogledalo zaradi Katarinine kosmatinke, ki pa je sploh ni bilo...

Jst sem gledal tudi samo zaradi DiCapria, se mi zdi da je samo parkrat kiksnil s kakšnim filmom. Drugo je bilo vse nadpovprečno.

Verjemi mi, da če bi jo una pokazala v enem brezveznem filmu, da bi samo tist odlomek pogledal in to je to.

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Ampak še vedno ni 1080p slike tukaj....
grims-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
dečki sam mal...( dečki namenoma, zakaj berite dalje )

16 strani o eni bejbi, ki je malo zizike in črtico pokazala... pa kolk ste vi stari?

Nič čuudno, da berem o hotelu mama/ata in kako so/ste pri 30, 40 še vedno vsi doma in brez babe..

evil.gif
.
tongue-1.gif

nakoruzi

Pripravnik
8. mar 2008
209
0
16
Povej na kateri minuti moram ustavit toaster, pa ti naredim 1080p printscreen... Ne da se mi scrolat čez cel film, ker ga še nisem gledal.