Kot naslov pravi, me zanima katere kartice ugodnosti imate in se vam zdi da z njimi res privarčujete. Leta se jih že izogibam, ampak časi so težki in lovimo vsak evro. Izogibam se jim predvsem ker mi ni do dajanja vseh osebnih podatkov neki X trgovini, pa tudi ko nakupujem se ravnam po lastnem seznamu in mi ni da me trgovina s pomočjo nižjih cen vodi do izdelkov katere ona hoče prodati.
Mercator kartica, merkur kartica, DM kartica, Interšpar kartica. Te mi pridejo na pamet, da bi jih lahko kdaj uporabil. Ampak se katera sploh izplača? In kako nakupujete z njimi? Si prej nekje (kje?) pregledate kaj lahko ceneje s kartico kupite ali jo uporabite ko slučajno najdete nekaj na polici kar je znižano z njo?
Mercator kartica, merkur kartica, DM kartica, Interšpar kartica. Te mi pridejo na pamet, da bi jih lahko kdaj uporabil. Ampak se katera sploh izplača? In kako nakupujete z njimi? Si prej nekje (kje?) pregledate kaj lahko ceneje s kartico kupite ali jo uporabite ko slučajno najdete nekaj na polici kar je znižano z njo?