Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Zadnjic sem videl v Sputniku, da so imeli muziko, poleg pa na TVju predvajali besedilo v stilu kaj je treba odpeti.
Obstaja kaj takega? Po možnosti za kakšne SLO, CRO in YU komade, popularne seveda.
pa zakaj more biti vse midi??? a niso to ponavadi čist nekvalitetni zvoki? jest sm se enkrat igral, pa mi ni nikakor ratal skupi sestavt enih normalnih karaok...
No recimo tale stran s slovenskimi besedili... a se dobi tak video, brez da uni pojejo?
ultrastar potrebuje mikrofone ja.. to je pa to vec al manj.
je pa zadeva freeware, komadov na netu mali milijon, poleg tega lahko pa tudi svoje dodajas, ce ima kdo prevec casa..
Še nekaj glede Ultra Star Deluxe. Se da kako dva mikrofona priklopit na računalnik in kako? Namreč videl sem, da se lahko dva dereta, ne vem pa kam gre drug mikrofon in če dela? Prek USB mogoče?
kupis 2 usb mikrofona in baje dela. sicer pa sam uporabljam mikrofone od singstarja, kjer se z rca prikljucki priklopi mikrofone v razdelilec, ki gre v en usb.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.