Kar pester vikend

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.745
15.802
113
x2
smile-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Meni pa nov. Če se mi nekdo zaleti v rit, zakaj bi moral še jaz imeti veliko škode...?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.745
15.802
113
sej ti imaš ravno zaradi zmontirane kljuke lahko več škode, ker se udarec prenese naprej na podvozje, je bilo to že prej napisano.. za oba je bolje če ni kljuke v igri
smile-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Mene neprilagojena hitrost sploh ne moti, če je to zares vzrok za nesrečo ali karkoli drugega. Če pa je policaj na stopnji tvojega IQ-ja in pač ne uspe sprocesirati vseh dejstev, potem pa me moti, ja. Zakaj ti ne bom razlagal, ker že v prejšnjem postu tega nisi uspel razumeti.
Kakopak. Ti boš zadovoljen takrat, ko bojo policaji napisal, da je narava kriva za tvoje traparije.
Citat:
Spet te tvoj IQ ovira, da bi lahko pravilno dojel napisano. Nisem napisal, da bi morali cestarji to predvidevati ampak to, da so cestarji uspeli najti PRAVI vzrok za nesrečo, kar "pametnim" policajem ni uspelo. Tudi nisem jaz bi udeleženec tega dogodka, niti nihče, ki ga poznam, zato svoja teleta lepo v štalo zapri, pa skidat jim pojdi, da ne bodo v dreku ležali.
Citat:
Glede cestarjev beri zgoraj. Omejitev 90, voziš 70 pri +5 stopinjah -> prilagoditev hitrosti, ker pričakuješ lahko vlažno cesto. Če bi bilo bližje nule, bi lahko pričakoval tudi poledenelo in vozil še počasneje. Sicer tvoj pisker itak ne bo uspel sprocesirati podatka, da bi v tem primeru vsi vozili 5 km/h in bi ti seveda zamudil 3 ure na šiht, pol bi ti pa šef spet možgane pral.
Aja pravi vzrok so cestarji ugotovil. A pol, ko se boš ti po snegu nekam zavalu, bo tud sneg kriv? A sam pa nis tolk pameten, da bi vedu da je treba po snegu peljat čistooooo počasi, če vidiš da je spolzka cesta. Ni važno če si ti peljal 70 omejitev pa je 90. Če je treba in če so razmere take se pelje tud samo 5km/h. Ne bošp verjel. Zakonodajalec in polcaj pač predvideva, da maš ti kaj zdravih možganov in da veš kaj pomeni PRILAGOJENA hitrost. Ampak ti se z zdravjenm tvojih možganov ne moreš pohvalt, zato pa kozlaš tle. In kaj si moreš, če je narava sneg poklonila in boš zato šiht zamudu? A pol ga pa nis zamudu, ko si se razpiču po tistem grabnu?
A so se potem vsi, ki so peljali čez tisti poledeneli most v tistem cajtu v graben zvrnili?
Citat:
N kratko - kljuka ni bla kriva za nesrečo, temveč za obseg posledic v nesreči.
A bejž no! Da si pogruntal, da ni kluka kriva?
Jasno, da so posledice zate hujše ker si kljuko kušnu. Pa drugič glej naprej ne svojih polnih jajc ko voziš. Kaj pa maš za vozit 10cm za ritjo? A če baba neb imwela kljuke bi ti pa naprej gledal in pravo varnostno razdaljo držal in z pravo brzino peljal?
Citat:
Povsem možno je, da ti kak tumor pritiska na del možganov, ki ti potem dajejo take "nadnaravne" sposobnosti.
Možno. To nihče ne ve.
Ti se tega ne rabiš bat. Teb tumor ne more na možgane pritiskat, ker možganov očitno nimaš. Teb tumor lahko samo v prazno lobanjo tišči.
Zanimivo kako vas dinamike moti, če vam pol policaji napišejo kot vzrok za nesrečo, neprilagojena hitrost.
Narava kriva kakopak, za vašo dinamiko...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Meni pa nov. Če se mi nekdo zaleti v rit, zakaj bi moral še jaz imeti veliko škode...?

Jaz pa hudiča še vedno snemam dol.
bonk.gif

Je imela pa ena baba fajn ruknjen sprednji konec ko se mi je zaletela zadaj v prejšnji avto-jaz pa nič.
cheer.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
No vidiš. Če neb blo smeškov ti neb znal nič povedat.
Pol bo pa spet narava kriva, ko boš ti po mostu s tistim tvojim seatom plesal.
Veš policaji niso tako neumni, kot bi ti rad, da bi bli.

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.573
8
38
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:

V končni fazi zakaj se pa zaletava v rit :
Saj ga lastnik ,ki ima kljuko ne prosi ,da se zaleti.
evil.gif

irCAR81

Fizikalc
19. mar 2008
1.712
77
48
Kljuka te "reši" samo pri minimalnem trku.... čim je mal bolj resno se energija sprosti na napačnih točkah in jo avto odnese slabše kot s kljuko.

Kar se zmrznenih mostičkov in podvozov tiče je pa tako, da so nas že v avtošoli učil da je treba mirkat na te stvari.

rockson

Pripravnik
13. avg 2007
47
0
6
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
No vidiš. Če neb blo smeškov ti neb znal nič povedat.
Pol bo pa spet narava kriva, ko boš ti po mostu s tistim tvojim seatom plesal.
Veš policaji niso tako neumni, kot bi ti rad, da bi bli.
No, sej sem že v prvem odgovoru tebi napisal svojo tezo, katero si veselo potrdil.
zmaga.gif

Pa očitno si ti še vedno ostal v preteklosti - vsaj glede na tale komentar.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Kljuka te "reši" samo pri minimalnem trku.... čim je mal bolj resno se energija sprosti na napačnih točkah in jo avto odnese slabše kot s kljuko.
Čim je malo bolj resno, pride tudi do kontakta z drugimi deli avta, ne samo s kljuko. Poleg tega je pa kljuka na istih nosilcih, kjer je odbijač, zato ne zastopim, zakaj bi jo odnesel slabše ko kljuka prevzame udarec (namesto odbijača...), glede na to, da je vse na istih dveh nosilcih...?

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.216
191
63
Tale 15 letnik si je dal lep avtogol: če ne bo rikno v bolnici, ga bojo požrli braæa, ker ne bo več pršu socialni dinar za ono babo.
smirk-1.gif

Če bi ubil Slovenca, bi bil najbrž bogatejši za miljon €....

Avto se pač popravi, čeprav ga je škoda...
wink-1.gif

PS: če dobimo Falcona nazaj, bi ga hanžak lahko podaril svojim muckom, da se ne bodo vozili v Audijih, bogi reveži....
grin1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Dej dej roker, si tipični cestni norc, ki misliš da lahko divjaš, ker kao, obvladaš, pol pa, ko se v graben zvrneš je pa narava kriva in polcajii, ki ne znajo poročila napisat. Me zanima al bi se tud tolk sekiral za napačno policijsko poročilo, če bi slučajno policaji napisal, da se je nesreča nardila zarad narave, ti pa bi točno vedu, da si jo tako kot zmeraj prgonu na tist poledenel most, ampak tokrat se pač ni izšlo k te je narava zjebala.
Ti bi najraš, da se narava teb prilagaja namest ti njej.

irCAR81

Fizikalc
19. mar 2008
1.712
77
48
Če je na istih nosilcih, potem imaš prav ampak nekatere kljuke niso.

Jaz že nisem imel take, pa je bila snemljiva, homologirana in legalna.
Segala je pa vse do zadnjega mosta in če bi dobil sunek vanjo, bi mi cel zadnji most porinilo naprej - zadnji most ima pa kardan do menjalnika in motorja... raje ne razmišljam kaj vse bi šlo k vragu.

rockson

Pripravnik
13. avg 2007
47
0
6
Stari vidš - razlika med nama. Ti misliš da jst KAO obvladam, jst pa vem da dejansko obvladam. Zato tako tudi vozim okoli na tak način da že x let nisem imel nesreče in nisem dobil nobene kazni. Če pa kdaj kakega stardeca kje ob cesti zapnem, ker ne more dost hitr odskočit, pa tudi naredim državi uslugo. Eden manj, ki penzjonski sklad zajeda.

Se pa komot zmenva za eno furo čez Gorjance, pa greva na Hrastu na odojka.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Ti misliš da jst KAO obvladam, jst pa vem da dejansko obvladam.
Tipično. Samo bedak je lahko prepričan vase da dejansko obvlada. In taki ste cestni morilci. In taki v resnici najmanj obvladate.
Vsak normalen, pameten, previden in dejansko dober šofer pa ve, da se mu še zmeraj lahko kaj zgodi kar ner pričakuje ali ne zna in vsak dober šofer ve da ga zmeraj lahko kaj preseneti in iznenadi saj se vse življenje učimo.
Najslabši šoferji pa samo MISLITE, da obvladate, ker ste samovšečni ter neumni in zato potem koljete po cest. To, kar govoriš ti zase, je odlika in lastnost najslabšega možnega voznika.
Citat:
Se pa komot zmenva za eno furo čez Gorjance, pa greva na Hrastu na odojka.
Bom šel kar brez tebe. S takim samovšečnim in nadutim kljukcem kot si ti, me je sram vozit se in s takim kot si ti, se jaz tud na sonce ne grem gret.

Nazadnje urejeno:

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ah daj ne bluzi! vedno smo krivi "norci" sam nikoli pa še nisi definiral besede da bi lahko jaz vedel a spadam tja al ne? Te malo skrbi ker so se sedaj začeli spet pobijat in vidiš da za smrtne žrtve ni kriv zakon! Zakon ne določa kdaj umreš in kdaj preživiš veš sam tebi to dpovedat je kot bi steni govoril! Probaj enkrat tako da si z eno roko pokriješ eno uho ko ti nekdo kaj govori mogoče bo kaj potem v glavi ostalo in ne bo šlo na drugi strani ven!
tongue-1.gif