KANNOO Maribor

vacant

Pripravnik
13. okt 2008
250
0
16
slovenija
Oglašam se prvič.
Mariborčani, povejte ali v realnem svetu obstaja KANNOO na Cankarjevi 6F, ali mogoče PARTIZANSKA CESTA 23. Kje fizično je ta servis in firma. Nebi rad prišel na naslov, firme-servisa pa tam NI.

Hvala.

vacant

Pripravnik
13. okt 2008
250
0
16
slovenija
Ravno to je to....telefona NI.
Sem preiskal vse.
Sedaj sprašujem ljudi, ki živijo tam (neposredna bližina), da podajo info. Lahko info, da tam ljudje so ali pa telefon cifro od delavnice(Trgovine).
Ne morem prevozit 200km, da odkrijem nabiralnik.

Hja, lahko se pa zapeljem na drink, preverim in preklinjam.

vacant

Pripravnik
13. okt 2008
250
0
16
slovenija
Tam je A-banka in UPC (Cankarjeva), Na Partizanski pa samo odvetniki in A-Biro, ki ma fax uklopljen.
Slepa ulica.
Tako kot mail od štud.servisa slepa ulica.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Na osnovi podatkov AJPES-a je podjetje na Partizanski cesti 23, kjer ima podjetje tudi sedež. Cankarjeva ulica 6F se nahaja v neposredni bližini Partizanske ceste 23 oz.,če povem natančneje na dvorišču, katerega tvori par stavb med katerimi je ena tudi Partizanska 23. Torej, če prideš tja boš hkrati na obeh naslovih
wink-1.gif
.

Zastopnik tega drugače tujega podjetja je Ferdinand Malek. Podjetje, ki je bilo v slo registrirano maja letos si je že zagotovilo prostor v časopisu: http://213.250.55.115/ris2007/default.asp?kaj=3&id=2008092005362663

Podatke o matičnem podjetju najdeš na http://archiv.df.sk/orsr/73366/kannoo-europe-slowakei-s-r-o/

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Citat:
Uporabnik vacant pravi:
Oglašam se prvič.
Mariborčani, povejte ali v realnem svetu obstaja KANNOO na Cankarjevi 6F, ali mogoče PARTIZANSKA CESTA 23. Kje fizično je ta servis in firma. Nebi rad prišel na naslov, firme-servisa pa tam NI.

Hvala.

a se je ura pokvarila?
evil.gif

Menda dilajo ponaredke, se ne bi čudil.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Kaj potem sprašuješ, če veš, da sta naslova skupaj? Pojdi tja in to je to!

vacant

Pripravnik
13. okt 2008
250
0
16
slovenija
Ne vem kje je to v Mariboru. Prebral sem le vse linke, ki jih pošiljate,ki so brez telefonske cifre.
Ti preveri, če si mariborčan, jaz sem kot sem napisal 200 km oddaljen.
Bom hvaležen.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
ja pa če je 200 km bek.
ne bo zdaj hodil v MB samo zato da vidi, da tam ni nič.
a ne more it en pogledat, če je res kaj tam?
jaz sem šele v nedeljo v MB, pa še to ne bo cajta it tam mimo.

vacant

Pripravnik
13. okt 2008
250
0
16
slovenija

Sem preveril na lastne noge. NE obstaja NIČ v zvezi z KANNOO na teh naslovih. Niti nabiralnik.
bonk.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Pa fak no... Pri eBayu in urah iz celega sveta za male pare se vi pustite nategnit enemu tepcu, ki uvaza low-grade fejke iz Kitajske, jih "sestavi" v eni zakotni sobici z svicarsko zastavo, in to potem prodaja kot kvalitetne ure?
smile-1.gif

Jaz bi tud Luminorja 1950 10-days za male pare, pa mi je jasno kaksna bo "kvaliteta" in proizvajalec, ce ne bom 7k pljunil
smile-1.gif

bonk.gif