Kanibal

Michelle

Zelenc'
3. jan 2011
16
0
1
Marinada: olivno olje, česen, ščepec ostre paprike, sladka paprika, rožmarin, sol, malo popra ...
 

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Michelle pravi:
Marinada: olivno olje, česen, ščepec ostre paprike, sladka paprika, rožmarin, sol, malo popra ...
Po kitajski medicini je v jedi dovoljen le en razhudnik.
Tko da se je treba odločit med ostro papriko in poprom.
 

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Brez ameriških brusnic ni dobrega golaža...in ostale bio začimbe...


Mene bolj zanima za glavo--koliko cajt se kuha

v soboto bo en spektakel in pol se bo--sj ne vem če bi povedal
redface-1.gif
 

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Brez ameriških brusnic ni dobrega golaža...in ostale bio začimbe...


Mene bolj zanima za glavo--koliko cajt se kuha

v soboto bo en spektakel in pol se bo--sj ne vem če bi povedal
redface-1.gif
Glede na to, da so v glavi več ali manj samo kosti in mal možganov (ok, pri nekaterih je tega bolj mal, če sploh - dihanje in utrip srca ma itak čez hrbtenjača), sploh ne vem, če se splača kuhat.
Toda po zdravi pameti bi rekel - ko začne meso odstopati od kosti, je ok.

edit: aja - pa ameriške brusnice niso razhudnik. Pašejo pa k divjačini. Kerga divjaka boste pa skuhal? A unga, ko vam je komarata ozemljil?
 
Nazadnje urejeno: