Kandidatka za Miss Športa

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
10.gif

Saj ne morem verjeti.

Vse, kar tip zna, je držanje sprožilca.

In potem še ne naredi selekcije, ampak objavi po 5 enakih fotografij (o.k. na vsaki miži nekdo drug). Bruh.
bonk.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Če imaš formulo še ne pomeni, da znaš dobro vozit.

Res je, da noben fotograf v rafalu ne naredi čisto vseh slik popolnoma ostrih, jih pa znajo doma malo pregledat in ven pobrati samo najboljše. On pač na FB naloži vse kar je naredil in sam sabi dela slabo reklamo.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:

Res je, da noben fotograf v rafalu ne naredi čisto vseh slik popolnoma ostrih, jih pa znajo doma malo pregledat in ven pobrati samo najboljše.

Točno to. In tu se vidi, da je zadnji amater.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.054
11.161
113
Plus sama perspektiva, verjetno je velik tip in je vse navzdol slikal. Imajo vsi "veliko" glavo. Hecno vse skupaj. Verjetno pa je bil poceni.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Tip ima fotoaparat za orodje, da se lahko zenskam "pribliza", je prijatelj z vsemi kvazi misicami na FB in jim piše osladne kometarje, talenta za fotografijo pa nobenega. Saj se na FB ze norca z njega delajo(z menoj vred). Pa objavlja uokvirjene fotke s kužki in srčki, delfini v loku mavrice v mesečini, spodaj pa komentar "vsem želim en beautifully dan"

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Tip ima fotoaparat za orodje, da se lahko zenskam "pribliza", je prijatelj z vsemi kvazi misicami na FB in jim piše osladne kometarje, talenta za fotografijo pa nobenega. Saj se na FB ze norca z njega delajo(z menoj vred). Pa objavlja uokvirjene fotke s kužki in srčki, delfini v loku mavrice v mesečini, spodaj pa komentar "vsem želim en beautifully dan"

Točno to. Tip je pacient. Jaz sem naprej mislil, da je celo to nek fake profil, ko sem videl njegovo profilno sliko in komentarje.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
a pa mu ne bi nekdo namesto, da se norčujete na njegovem profilu raje napisal, da ima hude težave z ostrenjem slik in naj gre na tečaj ali pa k okulistu?