Kanarski otoki - Tenerife

motoroki

Fizikalc
30. maj 2022
652
127
43
z Brnika na Kanarce leti Air Baltic, Treviso Ryanair, Marco Polo Iberia prek Madrida, med otoki lokalec Binter ipd...

• Všeč mi je
Reactions: CLIO15

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.247
3.901
113
Leti na Gran Canario ja. Lahko se sicer potem tam gre z ladjo na drug otok, ne vem pa koliko je cena.

Mi smo šli iz Milana samo je jebeno daleč to, tudi cestnine ni malo. Prestopanje načeloma ni tak problem, gre pa nekaj več časa. Vseeno bolj kot ždeti v avtu.

Edit: gledam zdaj malo cene in bo moral vseeno bit Milano. Za nas 5 je razlike skoraj 700€. Za ta denar tudi tam prenočimo. Ryanair ima pač na Malpensi hub in cene so temu primerno nizke.

damirj

Guru
9. maj 2012
6.148
2.884
113
Direkt lete imaš z rynair tudi iz Bergamo, malo bližje je kot do Malpense, so pa malo dražje karte, a še vedno precej manj kot iz Trevisa.

shift

Guru
20. jul 2007
10.434
3.035
113
za šankom
Leti na Gran Canario ja. Lahko se sicer potem tam gre z ladjo na drug otok, ne vem pa koliko je cena.

Mi smo šli iz Milana samo je jebeno daleč to, tudi cestnine ni malo. Prestopanje načeloma ni tak problem, gre pa nekaj več časa. Vseeno bolj kot ždeti v avtu.

Edit: gledam zdaj malo cene in bo moral vseeno bit Milano. Za nas 5 je razlike skoraj 700€. Za ta denar tudi tam prenočimo. Ryanair ima pač na Malpensi hub in cene so temu primerno nizke.
Ladja je dražja od letala, Canaryfly ima karte po 15 do 20 eur iz GC na tenerife, poleg tega imaš še transfer iz letališča do Agaete kjer je port. Evo ena v živo iz Gran Canarie kjer imamo 26 stopinj

1000004389.jpg

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.674
224
63
Kje ste F..in sončki. Pred nama sedela slovenska družina, ki je nujno morala na dopust z dojenčico, cca 7 do 8 mesecev. Vreščanje otroka skoraj ves polet. Pa kaj dogaja takim staršem. S tem da he oče sedel cel polet nekaj vrst spredaj in bog ne daj da bi pomagal mami. Zblojeno res. Ampak only Slovene pople delajo to.
1000008042.jpg

aljoman

Majstr
16. dec 2013
3.762
-1.502
63
Ma ne, to so ti moderni starši, k nočejo biti prikrajšani za minuto svojega bednega lajfa.

#fulsmosrečni #jaćismoodsudbine

Vojnik

Guru
16. apr 2017
1.612
1.125
113
Jaz dosti potujem po svetu in opažam sledeče: ljudje na Ryanair, EasyJet ipd, da bistveno manj kulturni od potnikov na rednih linija. Drugo, kar pa opaža; slabše vzgojenih otrok (krivi so starši, da ne bo pomote) od Slovencev vsaj v EU še nisem srečal. Katastrofa.... Da so pa štajerci pa sploh nimajo konkurence.

damirj

Guru
9. maj 2012
6.148
2.884
113
Jaz dosti potujem po svetu in opažam sledeče: ljudje na Ryanair, EasyJet ipd, da bistveno manj kulturni od potnikov na rednih linija. Drugo, kar pa opaža; slabše vzgojenih otrok (krivi so starši, da ne bo pomote) od Slovencev vsaj v EU še nisem srečal. Katastrofa.... Da so pa štajerci pa sploh nimajo konkurence.
Premalo potuješ. Nismo Slovenci najslabši. Albanski, turški, pakistanksi, indijski, kitajski in še kakšni so še veliko slabši

• Všeč mi je
Reactions: escada66

jello

Guru
22. sep 2008
11.323
4.500
113
Ne premalo, ampak napačne destinacije. Za prvomajske na malorko pač težko sediš za nemcem, če so vsi potniki slovenci. Lahko pa letiš v prištino ali tbilisi, tam boš edini.

sousis

Guru
16. nov 2019
1.875
1.284
113
Na 11-urnem čezoceanskem poletu lani sem sedela nekaj vrst za ne enim ampak tremi vreščečimi dojenčki. Kaj misliš, da samo Slovenci vlečejo dojenčke po svetu?

(Noise cancelling slušalke FTW.)

Je pa, hm, zanimivo kako različni starši pristopijo zadevi. Na poletu med prvomajskimi je en foter kar pustil 4-5 letnega otroka samega hodit po letalu, fantek si je našel neko otroško družbo in ostal tam sedet, fotra nikjer. En random moški se je pred pristankom usedel zraven fantka, ker je stjuardesa zahtevala, da mora zraven bit en odrasel. Fotr se je otroka spomnil šele po pristanku in kljub opozarjanju stjuardes šel čez celo letalo do njega med tem ko smo še vozili po pisti. Med turbulencami in pristajanjem ga očitno nič ni skrbelo.