Do sedaj sem še vedno, veš pa nikoli ne to je res.Vso srečo, če boš tudi poletel.
Letel sem že ogromno z ryanair in wizzair in imam res srečo očitno, da mi še nikoli niso "kenslali" leta
Do sedaj sem še vedno, veš pa nikoli ne to je res.Vso srečo, če boš tudi poletel.
Ja, pred NL in takoj v Januarju so cene še sprejemljive. Druga polovica Januarja in Februar je pa adijo pamet.Sami leti še niso tako dragi, drage so nastanitve...
Jaz sem dal za gole letalske karte prejšnji teden 70€/osebo z wizzair iz benetk (marco polo), termin 19-26.12.2023
Ja evo točno to se je meni pred leti zgodilo s turkish, ko sem letel iz bangkoka nazaj v ljubljano so v istanbulu kenslali let za lju in smo čakali kot budale več kot 12h na večerni let (vzrok pa vremenske razmere, čeprav so ostali leteli normalno), ker verjetno nas ni bilo dovolj da bi letalo poletelo.Potem si malo letel, ampak se dogaja tudi velikim... KLM, british airways, turkish airlines ipd.. .
Letos februarja za zimske počitnice sem plačal okroglih 600€ za 3 osebe z oddano prtljago 32kg (1x) za isti let (Marco polo-tenerife south).Ja, pred NL in takoj v Januarju so cene še sprejemljive. Druga polovica Januarja in Februar je pa adijo pamet.
Drugače je to, da imaš povsod razlog da greš mimo vrste. Sami plusi. 32kg je overkil, to je velik kufer v katerega več kot 22kg ne stlačiš + 10kg kabinski kufer. Voziček (in ostala baby šara, če se ti jo da vlačit ssabo) se ne šteje v to kilažo.Z dojenčkom/malčkom je pa seveda zadeva malce drugačna...
Ma to so nas že s štiriletnikom mimo vrste vzemali... Z vozičkom predvidevam, da imaš priority vsepovsodDrugače je to, da imaš povsod razlog da greš mimo vrste. Sami plusi.
E točno to, ne rabiš nobenih priority "larifar", da greš prednostno na avion, ko imaš malega otroka do dveh let pa tudi za potem je to čisto vseeno vsaj meni. Jaz se čudim "ovcam" ki vstanejo takoj, ko je "call in" in stojijo v vrsti kot budale, medtem, ko jaz v miru tisti čas spijem pivoMa to so nas že s štiriletnikom mimo vrste vzemali... Z vozičkom predvidevam, da imaš priority vsepovsod
Kakšno je ponavadi vreme na Tenerifih proti koncu novembra - zadnji teden??
Nekaj se obeta za potovanje takrat....
Hvala za info, bom vzel dežnik.....Zadnji teden novembra je ponavadi deževen
Letel sem dosti z adrio pred leti pa lufthanso, v zadnjem casu pa najvec ryanar in izjemoma pred 14 dnevi swissair... take katastrofe kot s swisom pa se nisem imel... zamuda uro in pol zgubljeni kovcki, polomljeni kovcki skratka se dolgo se ne bom dotaknik staraliance druzbDo sedaj sem še vedno, veš pa nikoli ne to je res.
Letel sem že ogromno z ryanair in wizzair in imam res srečo očitno, da mi še nikoli niso "kenslali" leta
Jaz sem za prihajajoce zimske prisel skozi z manj kot 500 4 osebe plus malo doplacila za kuferLetos februarja za zimske počitnice sem plačal okroglih 600€ za 3 osebe z oddano prtljago 32kg (1x) za isti let (Marco polo-tenerife south).
M.Polo - Tenerife za 500€ v terminu druga polovica Februarja 2024?Jaz sem za prihajajoce zimske prisel skozi z manj kot 500 4 osebe plus malo doplacila za kufer