Kanal A

Car

POSTman
4. avg 2007
8.500
1.661
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Ob 15h bi se moral na Kanalu A začeti prenos nogometne tekme. V ozadju je bilo res videti nekaj meglice, ampak še zdaleč ne toliko, da prenosa ne bi moglo biti. V prid tej moji trditvi govori tudi dejstvo, da sem videl nekaj slik, posnetih med samo tekmo in povezavo preko streama, kjer se tekmo prav lepo gleda.
Naj mi nekdo pojasni, kdo lahko sploh oceni, da nekega dogodka ne bo predvajal in na kakšni osnovi.

Mislim na splošno, ne samo glede te tekme, to je samo primer!!!

Car

POSTman
4. avg 2007
8.500
1.661
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Ok, urednik. Na podlagi česa? Tekme ni bilo po tv zaradi kao megle, pri poročilih so pokazali odlomke in gol. Vidljivost je bila dobra, že na nešteto tekmah, ki sem jih v življenju gledal je bilo mnogo, mnogo slabše!
P.S.: Še komentar Kanala A iz FB: Spoštovani, eno od naših vodil je kvaliteten program in ker to zaradi megle to ni bilo mogoče, smp sprejeli odločitev, da prenosa tekme ne bo. Žal pa je nemogoče, da prenos vklapljamo in izklapljamo, če se megla dviga oz. spušča. Lep pozdrav, Katja

Da človek crkne od smeha!!! Kvaliteten program jih skrbi!!! Pa Presneto, a za njih je kvaliteta kmetija, pa turške in mehiške nadaljevanke, pa da ne pozabim na Policijsko akademijo in seveda Sam doma..... Za kozlat!!!

I

Izbrisan uporabnik 474

Da človek crkne od smeha!!! Kvaliteten program jih skrbi!!! Pa Presneto, a za njih je kvaliteta kmetija, pa turške in mehiške nadaljevanke, pa da ne pozabim na Policijsko akademijo in seveda Sam doma..... Za kozlat!!!

Imaš prav - če bi jih res skrbel kvaliteten program, potem že v štartu nebi niti pomislili na prenašanje tekem Olimpije :p

• Všeč mi je
Reactions: sistemik in softi