Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
MiniDv. Kar se tiče snemanja je bolj zanesljiv format. Kamera ne rabi nobenega vzdrževanja(bog ne daj pucati glave s čistilno kasetko...). Edini minus je manjša praktičnost pri prenosu podatkov v trajni zapis- DVD, Divx....
DVD za 300 EUR tezko dobis, vsaj kaj pametnega tezko! Drugace so pa miniDV boljse kamere za isti denar, samo odloci se kaj ti bolj odgovarja, DVD ali mini DV. Jaz imam obe. Prednost DVDja je v tem da imas takoj DVD posnet, samo moras ful merkat ker ce ga enkrat spraskas gre posnetek adijo za vedno. Kaseta se pa zapre sama od sebe tako da jo tezko unicis (v primerjavi z DVD mislim).
Tam od 350EUR v kaksni akciji se pa ze dobi DVD ja. Jaz sem kupil v BIGBANGU v akciji in je dobra kamera (330EUR)
S praktičnega stališča zna bit DVD mogoče boljša varianta kaj pa vem. Jaz imam miniDV, samo DVD ni zame. S stališča montaže je tisti DVD čisto šrot
Je pa res tudi to kot so že ostali rekli. Na traku ti bo ostalo precej dalj časa kot na DVD-ju. Jaz sicer arhiviram na obe varianti.
Kar se pa tiče čiščenja. Na 10-15ur snemanja je fino mal očistit sistem. Jaz uporabljam čistilno kaseto tudi od Sonyja, je pa res da čistilno kasetko za eno čiščenje spustiš za cirka 5 sekund in nič več!!
Pa miniDV kasete je fino kupovat vedno od istega proizvajalca, še bolje vedno na istem kraju
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.