Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
Je brezpredmetno dokler ni nobenmu nič
Ja pa kaj če bit?
To je enako kot, če bi napisal, da je sekanje ovinkov brezpredmetno, dokler se nikomur nič ne zgodi (ne mi sedaj mešat sekalcev, kateri imajo rentgenski vid skozi skale) Pa kaj se če zgoditi? Gre avto nasproti ne sekaš, vidiš v levi ovinek, da ni nič, sekaš. Kaj ma sedaj to veze s tem, da dokler se nekomu nekaj ne zgodi? Pa, a ni izbral dober poligon za malo se poigrat?
Men je tudi policaj v Wajdušni napisal položnico, ker sem šel ob polnoči čez avtobusno, katera je enosmerna. Sem že študiral, a naj potegnem al ne. Ma ne, itak da ne bom. Sej se bomo lepo pogovoril in je. WTF?!?! Se bomo pogovoril moj spolni organ.
Pa kolk žabarjev je dobilo položnice zaradi nekontroliranega upravljanje vozila. Al kaj je že bilo takrat tolk popularno?
Pa pust človeka tam na parkingu nej se izživlja in rešeno. Tam bodo na udaru samo osovine ter feltne in ne nasproti vozeči.
Meni se snema na SDHC kartico. Dosedaj sem mel največjo datoteko okrog 3GB. Baterija zdrži dobri 2h. Polnilca za v avto nimam, polnim doma. V najbolši ločljivosti je, približno 10min snemanja, 1GB. Ko je kartica polna, jo rabiš izpraznit, se ne prepisuje kar čez.