Kamera Praktica DVC 5.1 HD

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Malce sem brskal po netu za kamerami. Gledal sem takšne za domačo uporabo. Za posnet otroke kako se igrajo, kakšno zabavo in izlet.
Našel sem kar nekaj hvale na račun Praktica DVC 5.1 HD. Ima morda kdo izkušnje kako se obnese v privat uporabi. Kako veliko SD kartico rabiš za normalno uporabo, da ni traba imeti računlnika zraven?
Ima morda kdo kakšno bolšo alternativo, čeprav za 170 EUR res ni neke izbire.
Pa to naj bi bila naša prva kamera, s fotoaparatom sem pa preslikal kar nekaj.
Hvala za nasvet!

Nazadnje urejeno:

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
to si gledal v Leklerku? . . . sem jaz tudi gledal prospekt. je mikavna cena, če odšteješ "bon"
cheer.gif

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
No to je pa še dost bolš. Za 114 EUR je pa res bomba cena. Sam me mal skrbi kato to potem laufa z SD karticami. Našel sem kartice za 16G, ki pa so okoli 33 EUR. Koliko videa lahko gor zajameš? Če rabiš potem še en kup takšnih kartic in jih potem menjuješ vsake pol ure je pa tut en šmoren.
Je morda kakšen mojster, ki se na to spozna?

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Žal ni blo časa čez teden skočiti do BTCja v 5pik trgovino.
Upam, da na začetku drugega tedna.
Na netu pa tudi nisem nekih konkretnih testov najdu. Sem pa prebral, da kamera brez stabilizatorja je bolj eno sran...
Glede kartic in koliko filma lahko gor posnameš pa nisem nič našel. Je pa vprašanje v katerem formatu snema. Baje je najboljši avi format, ker pri ostalih izgublja na kvaliteti zapisa. Je pa tudi najbolj požrešen za prostor.

Nazadnje urejeno:

guardy

Guru
3. avg 2007
8.484
1.050
113
Obišči stran
Sem jo sam gledal, pa sem se premislil. Ko zoomiraš se namreč nemarno grdo to sliši na posnetem zvoku
frown-1.gif

Je pa v leclercu trenutno najcenejša.