Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
A lahko na kratko opišeš, v čem je bolje? Sploh pa je bilo govora o kitajskem sistemu kazni, ne o kitajski kakovosti življenja. Poleg tega se mi zdi nenavadno, da nisi ostal v daljni Kini, jaz z boljšega na slabše verjetno ne bi šel.
Naš sistem kaznovanja je preveč strpen do človeških smeti tipa Kamenik. To me zelo moti. Verjeli ali ne, na Kitajskem sem se počutil precej bolj varnega, pa čeprav vsi beli tujci tam veljajo za bogate. In kljub temu, da sem se po ulici sprehajal s Kitajko, kar v državi z veliko več moškimi kot ženskami velja za "kriminal" najhujše oblike.
3/4 čefurjev nikol ni blo nikjer bliz srbije/bosne... pa vseeno nakladajo kok je srbija/bosna oh in sploh. a noben ne bi šu tja ( v "svojo" domovino, ker bi tam živel v bedi. torej jim gre samo za keš
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.