Pa nije šećer u vodu zemo... Eeee
Prav ne bom več smetil...in mu ugodim
Prav strinjam se z 2 posta višje...in tm sem jaz
1+1=.....
Ampak on me vseeno ne mara....
če si to men pisal..
prvo, nisem tvoj zemo. NIKOLI NE BOM. moji nikoli niso bili udbaši. moji nikoli niso bili del mašinerije enoumja. moji nikoli niso škodili sosedu.
nisem tvoj zemo, ker ti ne predstavljaš moje zemlje. moja zemlja je odprta, razmišlja, gleda nprej. ti, na drugi strani goniš zgodovino, pa še tam ti manka osnova, kaj je deda naredil, da je končal ko maček. goniš enoumje in obsedenost z likom. vse to je pač posledic aokolja v katerem si odraščal, sem ti že povedal, in na koncu iq. pač s toplo vodo se ne kuha.
lahko bi bil moj zemo, ker si priden, deloven, ampak sem se v zadnjem letu naučil eno zadevo, priden in glup je najslabša kombinacija sogovornika.
lahko bi bil moj zemo, ampak ti je želja po moči še tisto nekaj pameti pobrala in sem se ti odpovedal.
zato ne uporabljaj izraza zemo v povezavi z mano. tudi pira ne bova več spila, ker z izpirjenci ne pijem piva. sori, to je to, bilo je lepo in tukaj se bo končalo. pač ogransko ne prebavljam idiote, ki mislijo, da držijo boga za jajca, a v resnici še sebe za pichko niso prijeli.