Nisem te teme odprl zato, ker bi se delal žrtev. Sem že dobil tedensko prepoved, pa se nisem nič sekiral, ker si mi to po ZS obrazložil in čeprav sem s tabo nisem strinjal, sem sprejel tvoje mnenje. Tokrat pa ne bu ne mu, samo bumf. In proti temu protestiram, ti pa ne bom ponujal, ne javno in ne privatno.OP je dobil eno (1dan!!!) dnevno blokado na poste v temi o corona virusu....predhodno (dan...dva prej) sem mu celo en post samo popravil ker sem se načeloma strinjal z napisanim in mi samo izrazoslovje ni blo ok... In evo cela drama takoj
Vzporedno (mislim da tema o Socializmu) je en dan prej Matey dobil enak ukrep enako zaradi neprimernega izrazoslovja...pa ni bilo nobene drame...
Me je malo bizi ..... presenetil s to temo....se vprašaš od kje se je tega učil...... Je prevzel ta AW dar po jagababi...al so bli tisti miroljubni skvoterji ki jih je omenjal zadnjič
Treba se takoj delat žrtev pa da boli....pa tud če se te noben ni dotaknil
Ej kamelči ti si pa zloben - a si ga ne moreš predstavljat kakšen bo šel ko mu bo cukr padu-če bo pa še jj vlado sestavu ga bo pa fršlok trefnu-zato nežno nežno.Bizi bizi....kaj če bi ti kak Snickers maznu...deluješ tak...drama Queen
O šit dobr da si se spomnu-H je kriva ker je ogrsko salamo po dampinški ceni prodajala da nas je zasvojila in v desno zasukala - zahtevam takojšno prepoved prodajo ogrske.Čist resno vprašanje. A je Alter mogoče financiran iz Madžarske?
Priznam mene ste mal opral. Imam vedno bolj desne nazore.
a nima admin/mod pravico brisati kadarkoli se mu dvigne brez da bi pojasnil vzrok?
Brez vsakega opozorila in utemeljitve mi je prepovedal objavljati v temi Kitajski super virus. Pa nisem napravil drugega, kot objavljal realne podatke v nasprotju z lažnimi in senzacionalističnimi objavami nekaterih drugih, posebno še endvatri. Morda pa je Kameleonov cilj, da se ustvarja nek strah in negotovost. Prosim za javno obrazložitev prepovedi.
Če ti je sranje od 123 uravnoteževanje česarkoli, si fejst izgubil kompas
izjava letaime : en
priimek : dva
IQ : tri
Če tako dojemaš napisano tudi prav.Dejansko si napisal, da je določen človek sranje, ker smeti po forumu?
Dejansko si napisal, da je določen človek sranje, ker smeti po forumu?
Nimam problema stem....sam libido (ki ga izražaš občasno v postih) pusti doma!Kameleon je kul, moramo se dobiti enkrat kalibri na pijaci. Da vidim, ce ste v zivo tud tolk pogumni kot jaz.