Zdej je pa dost. Boste umiril tega kvazi moderatorja, al mu boste pustil, da hara po forumu in grozi z bani in podobne oslarije.
Seveda, če je Pičkica-Pusy, ki ne prenese resnice in ne upa sprejet kaj bodo drugi povedali o njem. Potem pa na tak otroški način, ker ne more drugače bana. Kot 5 letni otrok. Ko nima več izgovorov in debata presega njegov nivo bana, to delajo otroci-pussyji...
Razloga si sploh ne upa obrazložit. Reinkarnacija. Halo, nikjer v pravilih ni prepovedana, je sploh ne bi bilo če ne bi imel takih izpadov.
In on ti potem nekaj naklada o neki demokraciji.
Svojo temo, ki jo je odprl:
" Chameleon Sandbox"
Pozdravljeni! Že par dni sem vaš novi moderator v ČVEKu, vendar pa tega do današnjega jutra (8.12.2018) zaradi vaše razposajenosti na forumu niste uspeli opazit! Packi!!! :) Torej, kot že rečeno, v današnjem jutru me je pričakal vaš topel sprejem in s tem se je intenzivnost vaše aktivnosti v...
alter.si
Odprta je bila tri dni.
Zakaj!
Poleg nešteto tem, ki so bile čez njegovo delovanje. Je vse več ali manj zaklenil.
To jih je samo nekaj kar je še ostalo.
Grdo delajo z Romi. Tako kot Avstrijci in Italijani zapirajo vrata migrantom, njihovi potomci jih pa zastopajo na eurosongu. Eh to da grdo delajo z romi, ti samo servirajo levicarski mediji z enim samim ciljem. In glej, kako jim to uspeva.
alter.si
do kdaj bomo gledali kameleona kot moderatorja in blatenje te funkcija? do kdaj bomo gledali kameleona kot dežurnega sralca, spamerja, brez enega doprinosa v večini tem? do kdaj bomo gledali sranje?
alter.si
Če si si že odprl lastno temo, jo pa še odpri za komentarje! :gorjaca: Ker - kritika je konstruktivna. Tole je pa konkreten peskovnik. Mar misliš da tule hodimo ljudje po resnih opravkih? Pa, rekel bi, da če si že začel s tako odgovornim delom, da bi mnogo bolje bilo, če bi si še zamenjal...
alter.si
Zdej je pa dost. Boste umiril tega kvazi moderatorja, al mu boste pustil, da hara po forumu in grozi z bani in podobne oslarije.
alter.si
Brez vsakega opozorila in utemeljitve mi je prepovedal objavljati v temi Kitajski super virus. Pa nisem napravil drugega, kot objavljal realne podatke v nasprotju z lažnimi in senzacionalističnimi objavami nekaterih drugih, posebno še endvatri. Morda pa je Kameleonov cilj, da se ustvarja nek...
alter.si
No še ena na temo Kamelčija in njegove nesposobnosti. I'm back En updejt preden pošljem v krščen duš tega brezjajčnika Kameleončija. Bil sem banan EN MESEC, mislm drama, zaradi komentiranja v temi o služenju vojaškega roka. Zakaj. OK. Čeprav so si verjetno nekateri drugi še prej, še bolj...
alter.si
Zakaj, ker je pussy!
Spet bom banan ja vem. Zakaj ker je pussy, ki ne prenese kritik. Potem pa samo takole z banom lahko fila svoj ego. Res se mi smiliš.
Vsi ostali ste pussyji, ker se mu pustite, da dela to kar dela in to še zagovarjate.
Spustili ste se na njegov nivo, udomačil vas je kot majhne kužke. Žalostno to je forum, na katerem bi moralo bit dovoljeno izražat svoje mnenje. Ne pa da dela kot da bi bil to njegov forum in njegov plac za igračkanje.
Res ste pussyji.
Res se manjka nekoga, ki bi tukaj naredil red.
Lep dan in lepe prvomajske praznike.