Evo, takole je bilo...
Najprej so nas peljali jest v restavracijo Stara Ada (upam, da sem si prav zapomnil). Narodnjaki, hrana super, prijazni... Res pa je, da so nas peljali tja predstavniki njihove vlade zato morda ni objektivno.
Potem smo šli sami naprejv klub Kristal. To je raj na zemlji. Bejbe res vrhunske. Afne ljubljanske, pojdite malo na izlet, da ne boste mislile, da ste najlepše. Sem imel obbčutek, da sem kje spregledal opozorilo"grzim prepovedan vstop". Marsikje po Evropi sem že bil, ampak toliko dobrih bejb na kupu pa res še nisem vidl. Sem imel obutek, da je čisto vsaka boljša od vseh naših miss...
Naslednji dan smo šli na čevape "Kod muje". Dobro, ampak če sem iskren sem že marsikje v Sloveniji jedel boljše... Nato smo šli v club Shaker, ker smo bili tam zmenjeni z nekimi lokalnimi puncami. Imajo full veliko ponudbo coctailov. Tam smo bili do polnoči, muzika disko, lokal ni bil ne vem kako pol...
Potem smo šli pa na narodnjake v Country club. Narodnjaki. Meni sicer za muzika ni najbolj všeč, je bila pa muzika v živo. Bend je bil res wrhunski. Na koncu spoznali lastnika in se skupaj zajebavali.
Meni osebno je bil lokal Kristal zakon. Raj na zemlji...
) Pridem nazaj...