Kam z iglami od đanksov?

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Kje prevzemajo uporabljene in malomarno odvržene igle od đankurjev? Ali naj najdem random đanksa in ga prisilim da jih poje?

Nekaj imam v spominu da naj bi igle prevzemal zavod za zdravstveno varstvo, ampak na spletni strani ni sledu o tem...

Ali pa kaka od đankeljubnih organizacij? Ali pa jih vržem v najbližjo kanto pa me boli kita?

Ali pa k sosedu v živo mejo??

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Ja se mi zdi da me bojo v 3pm poslali
hysterical-1.gif

Igle so že pobrane, a jih nazaj po tleh stresem pred kakim vrtcem pa kapse obvestim ali kaj imaš v mislih?

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Ma daj filozofiraj, kapsi za vse brloge vejo in se jih uspešno izogibajo
hysterical-1.gif
dej ne me smejat

Županu jih bom v truplo nabil, pa bo lahko kaktus za pusta
hysterical-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.433
5.661
113
Tm na metelkovi k majo center za odvisnike mislm da majo posebno kanto pa jih lah daš ke!

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
A jih pridejo morda iskat na dom? Izlet na Metelkovo ne bi dobro del mojim slabim živcem
ne-ne-1.gif

dkivi

Pripravnik
4. jan 2008
835
0
16
ljubljana
povprašaj v svojem zdr. domu,lahko ap tudi pokličeš katero od teh organizacij,ki se ukvarjajo z džankiji in če gre dejansko za hotspot,bodo potem tudi oni občasno počidtili

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Ja pa [censored] če sem jih iz lastne žive meje ven pobral
bonk.gif

Jutri si bom vzel pol ure časa in moril po telefonu đankeljubnim organizacijam od a do ž
tongue-1.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Ja porkaduš, govorite, kot da se Benady špika.
Naj džanski sami za sabo pospravijo sranje
bonk.gif

@Benady: zberi igle in jih pošlji tistim džankoljubim organizacijam, pa naj se oni jebejo naprej
evil.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Ja [censored] pol naj pa đanksi tele kontejnerčke kar s sabo nosijo ane, ne pa da odmetavajo igle v mojo živo mejo
10.gif

Ko dobijo free nove igle naj vrnejo stare
smile-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Ma đanki itak da ne bo za sabo pospravu, pa itak ne vem ker je bil oz so bili..

Igle bom stresel v najbolj zanikrno vrečko in fuknil pred vrata metadonske ambulante
rolleyes-1.gif

maggio

Fizikalc
19. avg 2007
1.704
1
38
Lj-bežigrad
zraven pa še zameši en prašek iz mišjega strupa- pudinga -ipd..
pa lepo postav zraven pred vrata

Nazadnje urejeno:

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
ksz...obstajajo tudi posebne prijemalke za odvržene igle, samo ne vem točno, kje se jih dobi, poseben posodice za igle pa imajo recimo organizacije, kot je društvo Stigma.

absistem

Pripravnik
3. sep 2008
550
0
16
Ljubljana - Vič
Jebeš vse te organizacije, če pa moreš sam iz svojega posestva pobirat to svinjarijo, ki jo za seboj pustijo osebki kateri so vredni le šusa v glavo. Pri nas so jih tudi odvrgli, smo klicali policijo, pa so rekli da bodo malo zdaj oni čekirali okoli, igel pa da ne pobirajo.